Sprawd┼║ najnowsze o Kancelaria Ultimatum opinie z Warszawy i przekonaj si─Ö o skuteczno┼Ťci dzia┼éa┼ä windykacyjnych. Dzia┼éalno┼Ť─ç firmy Ultimatum si─Öga ca┼éego kraju, dlatego du┼╝a os├│b adekwatnie do ilo┼Ťci wystawionych opinii pomo┼╝e w zdecydowaniu czy jest to firma jakiej szukamy. Panowie w Ultimatum bez zaliczek czy op┼éat wst─Öpnych zajmuj─ů si─Ö z miejsca ka┼╝d─ů spraw─ů zwi─ůzan─ů z zad┼éu┼╝eniem nie zwa┼╝aj─ůc na poziom trudno┼Ťci i na jakim etapie obecnie jest post─Öpowanie – pomagaj─ů zawsze. Trafionym sposobem na zweryfikowanie firmy odzyskuj─ůcej pieni─ůdze jak np. Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder mo┼╝e pom├│c w unikni─Öciu niemi┼éych niespodzianek zwi─ůzanych z niesp┼éaconymi zobowi─ůzaniami finansowymi.

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum

Najlepszym sposobem na znalezienie odpowiedniej firmy windykacyjnej jest zrobienie swoistego rodzaju rankingu firm windykacyjnych gdzie Kancelaria Ultimatum opinie mia┼éo, ma i zapowiada si─Ö, ┼╝e ca┼éy czas b─Ödzie mia┼éa na wysokim poziomie. Skuteczno┼Ť─ç z jak─ů Panowie z Kancelarii Ultimatum dzia┼éaj─ů┬á jest na ┼Ťwiatowym poziomie i to niepodwa┼╝alnie – owa firma windykacyjna zweryfikowa┼éa ponad 10 tysi─Öcy wniosk├│w o ┼Ťci─ůgni─Öcie pieni─Ödzy z d┼éu┼╝nika czyli wie co w trafi piszczy, a nie jak inne firmy tylko obiecuj─ů i zbywaj─ů. Pierwszy kontakt z Kancelari─ů Ultimatum mia┼éem wtedy jak zosta┼éem oszukany przez przyjaciela z kt├│rym prowadzi┼éem biznes, ale na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie nie za┼éama┼éem si─Ö i gdy zg┼éosi┼éem w Kancelarii Ultimatum d┼éu┼╝nika by┼éo ju┼╝ tylko z g├│rki poniewa┼╝ takie firmy potrafi─ů zrozumie─ç czego oczekuje klient i jak ucieka od odpowiedzialno┼Ťci d┼éu┼╝nik.

 

 

Nieustannie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie wszyscy zmagamy si─Ö z trudnymi wyborami w ┼╝yciu bez znaczenia jaki mamy status spo┼éeczny to ka┼╝da osoba lub firma mo┼╝e z dnia na dzie┼ä sta─ç si─Ö d┼éu┼╝nikiem i tak samo nic nie stoi na przeszkodzie, aby takowa osoba zosta┼éa oszukana przez d┼éu┼╝nika i sama potrzebuje pomocy. Najtrafniejszym i najbardziej sprawdzonym pomys┼éem na wyb├│r kancelarii windykacyjnej w┼Ťr├│d innych firm zajmuj─ůcych si─Ö odzyskiwaniem pieni─Ödzy i doskona┼éym miejscem na tego typu weryfikacje skuteczno┼Ťci jest powszechny i dobrze znany bie┼╝─ůcy ranking firm windykacyjnych w 2019 roku, kt├│ry potrafi wy┼éoni─ç najbardziej skuteczn─ů firm─Ö windykacyjn─ů. Pomo┼╝e nam okre┼Ťli─ç dok┼éadny profil danej kancelarii, pozwoli zapozna─ç si─Ö z cennymi opiniami i na finalnym etapie poszukiwania pozwoli przyspieszy─ç znalezienie danych teleadresowych. Nic dziwnego, ┼╝e ka┼╝da osoba szukaj─ůca osoby, kt├│ra specjalizuje si─Ö w bran┼╝y windykacyjnej cz─Östo ko┼äczy w firmie Kancelaria Ultimatum opinie maj─ů zadowalaj─ůce, wi─Öc nie ma czego si─Ö obawia─ç. Jedyne co musimy zrobi─ç to zdecydowa─ç si─Ö na odzyskanie pieni─Ödzy, udanie si─Ö do biura Kancelarii Ultimatum i skuteczne wyegzekwowanie przetrzymywanych ┼Ťrodk├│w pieni─Ö┼╝nych.

Gdzie znale┼║─ç firm─Ö windykacyjn─ů skuteczn─ů tak jak Kancelaria Ultimatum opinie maj─ůca na wysokim poziomie?

Kolejnym serwisem w kt├│rym znajdziemy nie tylko opinie i recenzje zweryfikowanych os├│b jest dobrze znany wszystkim serwis opiniuj─ůcy Oferteo.pl pomagaj─ůcy w odnalezieniu w┼éa┼Ťciwego partnera biznesowego, kt├│ry spe┼éni nasze wymagania. Dotychczas nie b─Öd─ů na wizyt├│wce Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo znajdziemy wiarygodne opinie o ┼Ťwiadczonych us┼éugach zar├│wno w kraju jak i za granic─ů Polski, co uog├│lni zarys ┼Ťwiadczonych us┼éug na szerszej arenie mi─Ödzynarodowej o jakiej marzy ka┼╝dy w┼éa┼Ťciciel biura windykacyjnego. Precyzyjne ustalenie wymaga┼ä klienta, kt├│ry dopiero co zosta┼é „oskubany” z ostatnich pieni─Ödzy przez d┼éu┼╝nika potrafi zrozumie─ç Kancelaria Ultimatum opinie od klient├│w zweryfikowanych. Szybko┼Ť─ç to kluczowy aspekt, kt├│rym wyr├│┼╝nia si─Ö Kancelaria Ultimatum od innych firm konkurencyjnych, kt├│re nie „dorastaj─ů do pi─Öt” prawdziwym graczom na rynku. Wszechstronno┼Ť─ç zwi─ůzana z kompleksow─ů obs┼éug─ů klienta prywatnego i biznesowego to niepodwa┼╝alny aspekt, dzi─Öki kt├│remu Kancelaria Ultimatum wiedzie sw├│j prym w ┼Ťwiecie finans├│w.

Opinie o Kancelarii Ultimatum

Kancelaria Ultimatum opinie klient├│w:

Wszystko poszło pozytywnie z odzyskaniem długu

5,0 rating
30 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum jest bardzo dobr─ů firm─ů, pomagaj─ůc─ů odzyska─ç nale┼╝ne pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika w naszej firmie.

Firma wulkanizacyjna

Szybko odzyskuj─ů d┼éugi

5,0 rating
29 czerwca 2019

Szczerze m├│wi─ůc moje zdanie o kancelarii Ultimatum to takie, ┼╝e jest to bardzo rzetelna firma, jestem niezmiernie wdzi─Öczna za odzyskanie pieni─Ödzy.

Maryna

I gave them two issues and two won, i.e. one without a court, while in the second case they represented me in court with a positive effect

5,0 rating
29 czerwca 2019

Employees in Ultimatum are their greatest asset because they represent a really high level of service provision, which is evident from the number of won cases.

Jack

The Ultimatum law office managed to quickly and easily enforce the debtor's obligations that someone had to give away, and evaded it

5,0 rating
28 czerwca 2019

An experienced attorney at the Ultimatum Office will certainly help anybody to solve the problem of both the larger and the smaller ones without any advance payment. They quickly send letters also an additional plus.

Grace

Odzyskali ponad 10 000 zł

5,0 rating
28 czerwca 2019

Nasz klient nie zap┼éaci┼é nam faktury na do┼Ť─ç du┼╝─ů sum─Ö, ale dzi─Öki kancelarii Ultimatum uda┼éo mi si─Ö odzyska─ç du┼╝─ů kwot─Ö za co dzi─Ökujemy ca┼é─ů firm─ů za to co dla nas zrobili w Ultimatum.

Aquapleser

After seeing what they did to me with the debtor and how quickly they regained their debt, I can almost guarantee satisfaction with their services

5,0 rating
27 czerwca 2019

They explained to me what are the options to enforce the debt and explain what I got in response from the debtor, so comprehensive service as to the smallest details.

Jennifer

Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma jak najbardziej pozytywn─ů

4,0 rating
27 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to specjali┼Ťci z do┼Ťwiadczeniem. Uda┼éo si─Ö im uzyska─ç moje utracone pieni─ůdze od klienta. Bardzo polecam to biuro windykacyjne.

Sandra

Pomogli mi w nietypowej sytuacji z pozytywnym finałem

5,0 rating
26 czerwca 2019

Polecam biuro windykacyjne Ultimatum poniewa┼╝ naprawd─Ö maj─ů osoby tam pracuj─ůce do┼Ťwiadczenie w odzyskiwaniu pieni─Ödzy od klient├│w. Pomogli mi w nietypowej sytuacji i dzia┼éali bardzo dyskretnie za co ogromny plus dla nich.

Florian

I used and I must say that gentlemen know each other on the job as hardly anyone in the country and I appreciate them for that. Thank you!

5,0 rating
26 czerwca 2019

Our company has used the services of Ultimatum many times and each time the debt was recovered on time with interest.

Louisa

Odzyska┼éam utracone pieni─ůdze od kontrahenta

5,0 rating
25 czerwca 2019

Polecam tych specjalist├│w windykacyjnych z kancelarii Ultimatum gdy┼╝ tylko dzi─Öki ich pomocy odzyska┼éam utracone pieni─ůdze od kontrahenta.

Felicja

Polecam za dyskrecj─Ö i profesjonalizm

5,0 rating
25 czerwca 2019

Dzięki tym specjalistom od odzyskiwania długów nie straciłam dużej kwoty pieniędzy. Bardzo profesjonalnie działa ta firma windykacyjna. Polecam za dyskrecję i profesjonalizm.

Irmina

Ultimatum Law Firm is a very honest company serving clients all over the country

5,0 rating
25 czerwca 2019

A huge plus for employees of Ultimatum for knowing the current law of debt collection, which can be seen after the number of won cases. Recommend.

Lucas

Kancelaria Ultimatum odzyskuje pieni─ůdze nie naruszaj─ůc godno┼Ťci d┼éu┼╝nika

5,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo szybko w kancelarii Ultimatum pieni─ůdze (d┼éugi) odzyskuj─ů nie naruszaj─ůc godno┼Ťci d┼éu┼╝nika, co jest te┼╝ wa┼╝ne.

Anna

S─ů maksymalnie skuteczni w dzia┼éaniach windykacyjnych

5,0 rating
24 czerwca 2019

Niezwykle dobra i rzetelna firma, bardzo mi┼éa obs┼éuga jest w Kancelarii Ultimatum i s─ů maksymalnie skuteczni w dzia┼éaniach.

Jonatan

Pozytywna opinia

5,0 rating
24 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to firma konkret, szybko i fachowo, a co wa┼╝niejsze skutecznie odzyskuj─ů d┼éugi, polecam to biuro windykacyjne.

Sławomira

Radz─ů sobie bardzo dobrze z d┼éugami za zaleg┼ée faktury

5,0 rating
24 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM to konkretna biuro windykacyjne – bardzo dobrze zajmuj─ů si─Ö odzyskaniem pieni─Ödzy za zaleg┼ée faktury.

Kaja

Odzyskanie pieniędzy od klienta poszło szybko

4,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo du┼╝y plus dla firmy odzyskuj─ůcej d┼éugi ULTIMATUM za konkretno┼Ť─ç i rzeczowo┼Ť─ç, odzyskanie d┼éugu od klienta posz┼éo szybko – nieca┼ée 2 miesi─ůce, firm─Ö polecam w 100%.

Eugenia

Profesjonalizm i szybka pomoc na ka┼╝dym etapie postepowania

5,0 rating
24 czerwca 2019

Mo┼╝na zaufa─ç specjalistom z kancelarii Ultimatum gdy┼╝ maj─ů do┼Ťwiadczenie w odzyskiwaniu pieni─Ödzy. Profesjonalizm i szybka pomoc.

Bohdan

Polecam kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Firma windykacyjna ULTIMATUM pomogła mi pozbyć się problemu z nieuczciwym klientem.

Ludomira

Odzyskali dług w 4 tygodnie

5,0 rating
24 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to 100% profesjonalizmu i zaangażowania w prowadzenie sprawy bez znaczenia na to jak bardzo dłużnik robi pod górkę.

Ildefons

Odzyskane 35 tys. zł

5,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo mocno dzi─Ökuj─Ö firmie Kancelaria Ultimatum za zaanga┼╝owanie i doprowadzenie sprawy do ko┼äca – ┼é─ůcznie od d┼éu┼╝nika odzyskali 35 000 z┼é.

Hurtownia zoologiczna

Odzyska┼éam pieni─ůdze, kt├│re mi si─Ö po nale┼╝a┼éy i bez firmy windykacyjnej Ultimatum nie uda┼éo by si─Ö to

5,0 rating
24 czerwca 2019

Po wielu r├│┼╝nych przebojach z d┼éu┼╝nikiem odzyska┼éam w ko┼äcu pieni─ůdze, kt├│re mi si─Ö po prostu nale┼╝a┼éy, dzi─Öki biurze windykacyjnemu KANCELARIA ULTIMATUM z W-wy.

Roberta

Opinia pozytywna

5,0 rating
24 czerwca 2019

Podziwiam firm─Ö Kancelaria Ultimatum za niezwyk┼é─ů swobod─Ö i profesjonalizm w rozmowach z klientem. Skuteczna pomoc na ka┼╝dym etapie post─Öpowania.

Hiacynt

5 gwiazdek dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma ode mnie bardzo dobr─ů i 5 gwiazdek poniewa┼╝ pomog┼éa mi odzyska─ç pieni─ůdze od klienta, kt├│ry przez rok czasu by┼é mi winien spora kwot─Ö pieni─Ödzy.

Hortensja

Kancelaria Ultimatum to naprawd─Ö konkretne biuro windykacyjne

5,0 rating
23 czerwca 2019

Firma naprawd─Ö konkretna je┼Ťli chodzi o odzyskiwanie d┼éug├│w – nie maja z tym ┼╝adnych problem├│w.

Sebastian

Potrzebowali 2 miesi─ůce na odzyskanie d┼éugu

5,0 rating
23 czerwca 2019

Pieni─ůdze odzyskane dzi─Öki Kancelarii Ultimatum w nieca┼ée 2 miesi─ůce za co bardzo im dzi─Ökuj─Ö

Cecylia

Wszystko poszło zgodnie z planem

5,0 rating
22 czerwca 2019

Wcze┼Ťniej d┼éu┼╝nik si─Ö oci─ůga┼é i nie chcia┼é p┼éaci─ç, ale firma Ultimatum jak zaj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů okaza┼éa si─Ö bardzo skuteczna w dzia┼éaniu wr─Öcz niezb─Ödna.

Bogumiła

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
22 czerwca 2019

Wszystko ok z t─ů firm─ů, d┼éug bardzo szybko odzyskany. Pozytyw w 100% ­čÖé

Grzmisława

Zaoszcz─Ödzili┼Ťmy 4000 z┼é

5,0 rating
22 czerwca 2019

Uda┼éo si─Ö im w naszym imieniu odzyska─ç od d┼éu┼╝nika zwrot koszt├│w za windykacj─Ö na ponad 4 tysi─ůce z┼éotych.

Domicela

Jak odzyskiwa─ç d┼éugi to tylko z kancelari─ů Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Osobi┼Ťcie bardzo polecam kancelari─Ö Ultimatum. ┼Üci─ůgn─Öli w moim imieniu ca┼é─ů kwot─Ö ┼é─ůcznie z odsetkami za instalacj─Ö wod-kan-gaz od d┼éu┼╝nika.

Eugeniusz

Rekomenduję usługi kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Sprawa windykacyjna, kt├│r─ů prowadzili w kancelarii Ultimatum zosta┼éa zako┼äczona sukcesem czyli odzyskaniem pieni─Ödzy w 100% – osobi┼Ťcie po raz kolejny ju┼╝ im zaufa┼éam i jestem bardzo zadowolona.

Teodora

Wielki pozytyw dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Bardzo dobrym ruchem by┼éo skorzystanie z us┼éug profesjonalnej firmy windykacyjnej KANCELARIA ULTIMATUM, kt├│ra ma ┼Ťwietne wyczucie w skomplikowanych tematach.

Elwira

Jestem zadowolona z us┼éug ┼Ťwiadczonych przez Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Ca┼éa sprawa dotyczy┼éa du┼╝ych pieni─Ödzy i ze wzgl─Ödu na jej trudno┼Ť─ç trwa┼éa d┼éugo i ┼Ťrednio skutecznie, dopiero jak trafi┼éam z polecenia na biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM sprawy nabra┼éy rozp─Ödu, a┼╝ d┼éug zosta┼é odzyskany. Dzi─Ökuj─Ö i polecam ­čÖé

Roberta

Wszystko załatwione na wysokim poziomie

5,0 rating
22 czerwca 2019

Dzia┼éaj─ů naprawd─Ö profesjonalnie i dyskretnie. Firma ULTIMATUM zna si─Ö na swojej pracy jak nikt inny. Pomog─ů ka┼╝demu kto ma problem z d┼éu┼╝nikiem. POLECAM

Gilbert

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
22 czerwca 2019

Ju┼╝ w┼éa┼Ťciwie si─Ö pogodzi┼éem z tym, ze straci┼éem pieni─ůdze, kt├│re by┼é mi winien klient, ale kolega mi poleci┼é biuro windykacyjne ULTIMATUM i w┼éa┼Ťnie ta firma pomog┼éa mi odzyska─ç ca┼éy d┼éug. Dzi─Ökuj─Ö !!!!

Drogomir

Odzyskali pieni─ůdze za nieop┼éacone faktury

5,0 rating
22 czerwca 2019

Mam hurtownie z produktami zoologicznymi i jak to bywa z niekt├│rymi sklepami, po prostu nie uiszczaj─ů op┼éat za wystawione faktury. Faktury wystawi┼éam, a pieni─Ödzy nie mia┼éam, wiadomo, ze te┼╝ je potrzebowa┼éam ┼╝eby mie─ç p┼éynno┼Ť─ç finansow─ů. Zwr├│ci┼éam si─Ö do Kancelarii Ultimatum i i pomogli odzyska─ç to co mi si─Ö nale┼╝a┼éo.

Przedsi─Öbiorstw handlowe

Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma na najwy┼╝szym poziomie

5,0 rating
22 czerwca 2019

W biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM jest bardzo profesjonalna obs┼éuga, wi─Öc jak najbardziej polecam t─ů firm─Ö.

Hildegarda

Świetne biuro windykacyjne

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyska┼éa d┼éug w wysoko┼Ťci 38 000 z┼é w 4 miesi─ůce walcz─ůc na drodze s─ůdowej.

Renata

Polecam to biuro windykacyjne

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM działa bardzo profesjonalnie, a także dyskretnie. Szczerze polecam to biuro windykacyjne.

Otokar

Pionierzy na rynku windykacji

5,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM to lider na rynku windykacji i przekonał się o tym każdy kto korzystał z ich usług.

Lubomira

Odzyskane 18 000 zł

5,0 rating
21 czerwca 2019

Naprawd─Ö szkoda czasu i nerw├│w na nierzetelne firmy windykacyjne ÔÇô Kancelaria Ultimatum zrobi┼éa to dobrze, szybko i fachowo.

Waleria

Pozytywna rekomendacja

4,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum działała dla nas w kolejnej sprawie i kolejny raz z sukcesem zakończone zostało postępowanie.

Dagna

Szybcy w działaniach i efektywni

5,0 rating
20 czerwca 2019

Polecamy wszystkim firmom kancelari─Ö Ultimatum tym wszystkim, kt├│rzy ceni─ů sobie wsp├│┼éprac─Ö na jasnych i uczciwych zasadach.

Waleria

POLECAM

5,0 rating
20 czerwca 2019

Dzi─Öki fachowej i profesjonalnej interwencji przedstawiciela firmy i naszego opiekuna, jego ┼Ťwietnej orientacji w bran┼╝y windykacyjnej, znajomo┼Ťci reali├│w rynkowych oraz doskona┼éego wyczucia tematu spraw─Ö uda┼éo si─Ö za┼éatwi─ç skutecznie i szybko odzyskali┼Ťmy nale┼╝no┼Ťci od d┼éu┼╝nika w kwocie 45 000 z┼é.

Gertruda

Niezwykle szybkie zaj─Öcie si─Ö nasz─ů spraw─ů

5,0 rating
20 czerwca 2019

Chcieliby┼Ťmy bardzo serdecznie podzi─Ökowa─ç firmie ULTIMATUM za profesjonalne i bardzo szybkie zaj─Öcie si─Ö nasz─ů spraw─ů z kt├│r─ů borykali┼Ťmy si─Ö sami od dawna.

Napoleon

Szybko odzyskiwali┼Ťmy swoje pieni─ůdze

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystali┼Ťmy z us┼éug kancelarii Ultimatum ju┼╝ kilkukrotnie. Za ka┼╝dym razem sprawy zako┼äczy┼éy si─Ö pomy┼Ťlnie i szybko odzyskiwali┼Ťmy swoje pieni─ůdze za niezap┼éacone faktury.

Olimpia

Zawodowcy

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystałam już nie jeden raz z usług kancelarii Ultimatum. Za każdym razem pełen profesjonalizm w realizowaniu powierzonych im zadań.

Konstanta

Polecam biuro windykacyjne ULTIMATUM

5,0 rating
19 czerwca 2019

Tak jak obiecali w Ultimatum, dok┼éadnie tak zrobili. Dobrze mie─ç tak─ů sprawdzon─ů firm─Ö w razie problem├│w z d┼éu┼╝nikami. Dzi─Ökujemy!!!

Iwo

W nieco ponad miesi─ůc odzyskali┼Ťmy ca┼éy d┼éug

5,0 rating
19 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na swoim fachu, od razu uruchomili temat i w miesi─ůc odzyskali┼Ťmy ca┼é─ů nale┼╝no┼Ť─ç od d┼éu┼╝nika.

Cezariusz

Ocena bardzo dobra

5,0 rating
19 czerwca 2019

Sprawa zlecona biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum przebieg┼éa bardzo sprawnie. POLECAMY TO BIURO W 100% ­čÖé

Luiza

Bardzo dzi─Ökuj─Ö za pomoc

5,0 rating
18 czerwca 2019

┼Üwietni, dyskretni fachowcy pracuj─ů w kancelarii Ultimatum. W sam raz do powa┼╝nych spraw. Polecam

Mirona

Polecam

5,0 rating
18 czerwca 2019

Tylko ta firma umia┼éa nam pomoc i odzyska─ç utracone pieni─ůdze.

Samson

Jestem zadowolony z us┼éug ┼Ťwiadczonych przez kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2019

Dzia┼éaj─ů skutecznie i przyk┼éadaj─ů si─Ö do swojej roboty tak dobrze jak to tylko mo┼╝liwe.

Franciszek

Polecam firm─Ö ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Po bezskutecznych pr├│bach samodzielnego ┼Ťci─ůgni─Öcia d┼éugu firma Kancelaria Ultimatum wzi─Ö┼éa ten problem na siebie i zaowocowa┼éo to odzyskaniem d┼éugu.

Patrycja

Polecam wsp├│┼éprac─Ö z firm─ů KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Gdyby┼Ťmy d┼éu┼╝ej czekali z zaanga┼╝owaniem w spraw─Ö firmy windykacyjnej, mogliby┼Ťmy mie─ç ogromne trudno┼Ťci z odzyskaniem jakiejkolwiek cz─Ö┼Ťci zobowi─ůza┼ä ze strony d┼éu┼╝nika – dobrze, ┼╝e w por─Ö u┼Ťwiadomi┼éa nas kancelaria Ultimatum i uda┼éo si─Ö odzyska─ç pieni─ůdze.

Przybysława

Odzyskała nam kancelaria Ultimatum 12 tys. zł.

4,0 rating
17 czerwca 2019

Nie spodziewali┼Ťmy si─Ö, ┼╝e w tak skomplikowanej i wielow─ůtkowej sprawie uda si─Ö szybko i bez s─ůdu ┼Ťci─ůgn─ů─ç wszystkie nale┼╝no┼Ťci od d┼éu┼╝nika.

Arabela

Odzyskane 35000 złotych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyska┼éa dla mnie szybko 35 tysi─Öcy z┼éotych za roboty budowlane od nieuczciwego zleceniodawcy, kt├│ry skutecznie unika┼é sp┼éaty swoich zobowi─ůza┼ä kilka miesi─Öcy

Hieronim

Pozytywnie wszystko załatwili

5,0 rating
16 czerwca 2019

Polecam zlecenie odzyskiwania niezapłaconych faktur biurze windykacyjnemu KANCELARIA ULTIMATUM z Warszawy, która obsługuje klientów z całego kraju.

Sawin

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
16 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum s─ů skuteczni i to najwa┼╝niejsze!!! W ko┼äcu dzi─Öki temu biurze windykacyjnemu odzyska┼éam pieni─ůdze.

El┼╝bieta

Odzyskane ponad 20 tysi─Öcy za co bardzo dzi─Ökuj─Ö kancelario Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to skuteczna pomoc w odzyskiwaniu nale┼╝no┼Ťci, pomogli mi odzyska─ç 22 tys. z┼é.

Ewa

W ko┼äcu znalaz┼éa si─Ö firma, kt├│ra mnie szcz─Ö┼Ťliwi┼éa

5,0 rating
15 czerwca 2019

Dzia┼éaj─ů szybko i skutecznie. Ja odzyska┼éam to co chcia┼éam. Bardzo polecam kancelari─Ö Ultimatum!!!

Kamila

Jestem usatysfakcjonowany z przeprowadzonych przez kancelarię ULTIMATUM działań windykacyjnych, co w efekcie pozwoliło odzyskać cały dług

5,0 rating
15 czerwca 2019

Firm─Ö KANCELARIA ULTIMATUM oceniam jak bardzo uczciw─ů, stosuj─ůc─ů dobre i r├│wnie uczciwe praktyki, dzi─Öki kt├│rym odzyskuje si─Ö pieni─ůdze.

Firma informatyczna

Recenzowana Kancelaria Ultimatum opinie w┼Ťr├│d klient├│w biznesowych ma najbardziej pasuj─ůce dla naszej firmy spo┼Ťr├│d wszystkich kancelarii windykacyjnych

5,0 rating
15 czerwca 2019

Nie bez powodu Kancelaria Ultimatum opinie ma pisane pryzmatem superlatyw przez jakie widz─ů firm─Ö odbiorcy z zewn─ůtrz np. nasza firma, kt├│rej to biuro windykacyjne pomog┼éo w ustaleniu adresu d┼éu┼╝nika. Nie by┼éo proste namierzy─ç firm─Ö, kt├│ra zalega┼éa z op┼éatami poniewa┼╝ nie byli┼Ťmy pierwsz─ů jednostk─ů, kt├│r─ů wysiudali na niez┼é─ů „kapust─Ö” my┼Ťl─ůc, ┼╝e upiecze im si─Ö w najlepsze. Jenak troch─Ö rozp─Ödzili si─Ö za bardzo nie b─Öd─ůc ┼Ťwiadomym powagi sytuacji i ogromu pracy jaka musi by─ç w┼éo┼╝ona, aby dociec kto zawini┼é i kt├│ra strona ma racj─Ö. Jak Kancelaria Ultimatum ju┼╝ odnalaz┼éa w┼éa┼Ťciciela-oszusta, kt├│ry dowodzi┼é a’la firm─ů to by┼éo z g├│rki poniewa┼╝ po odnalezieniu osoby zalegaj─ůcej z op┼éaceniem faktur. Jak mo┼╝na opisa─ç ow─ů firm─Ö odzyskuj─ůc─ů nale┼╝no┼Ťci finansowe? Na pewno s─ů profesjonalistami, bo w moim przypadku amator by nie poradzi┼é sobie z tak powa┼╝nym przypadkiem jakiego mogli┼Ťmy do┼Ťwiadczy─ç u nas w biurze – mo┼╝na pokr├│tce stwierdzi─ç, ┼╝e kancelaria Ultimatum to najlepszy ekspert finansowy specjalizuj─ůcy si─Ö w bran┼╝y windykacyjnej.

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum zna si─Ö lepiej ni┼╝ najlepiej na ┼Ťci─ůganiu d┼éug├│w

5,0 rating
15 czerwca 2019

Je┼Ťli nie chcecie traci─ç nerw├│w na rozmowy z klientem to warto skorzysta─ç z us┼éug firmy, kt├│ra za┼éatwia to szybko i profesjonalnie w Waszym imieniu.

Dagmara

Teraz jak pieni─ůdze s─ů odzyskane to jestem radosna i uradowana przez ca┼éy czas

5,0 rating
14 czerwca 2019

Je┼Ťli chodzi o takie dzia┼éania windykacyjne w kt├│rych pomaga Kancelaria Ultimatum to nie ma w ca┼éym kraju lepszej firmy ni┼╝ Kancelaria Ultimatum.

Gilbert

Uradowana ­čÖé

5,0 rating
14 czerwca 2019

Wszystko się udało, szybko firma Kancelaria Ultimatum uratowała moja gotówkę za co bardzo dziękuję.

Aleksandra

Super wsp├│┼épraca z kancelari─ů Ultimatum

5,0 rating
14 czerwca 2019

Korzysta┼éem z pomocy tej firmy, by odzyska─ç pieni─ůdze od nieuczciwego klienta z czystym sumieniem daje im 5 gwiazdek.

Mikołaj

Skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum obowi─ůzuje profesjonalne podej┼Ťcie do klienta na ka┼╝dym etapie post─Öpowania !!! Skuteczno┼Ť─ç w 100% !!!

Milena

Jestem wniebowzi─Öty jak zobaczy┼éem z jak─ů skuteczno┼Ťci─ů kancelaria ULTIMATUM odzyskuje d┼éugi

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum dzia┼éaj─ů szybko i sprawnie, polecam firm─Ö windykacyjn─ů.

Klaudia

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE

5,0 rating
13 czerwca 2019

Dzia┼éaj─ů szybko i profesjonalnie. Mo┼╝na na nich liczy─ç. Za pierwszym razem odzyskali 21 tys. euro i za drugim razem 34 tys. euro.Polecam

Gryzelda

Po tym jak zobaczy┼éem pieni─ůdze na koncie wywalczone przez ULTIMATUM jestem ca┼éy w skowronkach

5,0 rating
12 czerwca 2019

Klient nie płacił za faktury, więc postanowiłem zlecić zewnętrznej firmie zajęcie się problemem i kancelaria Ultimatum zrobiła to fenomenalnie!!!

Dariusz

Profesjonalne biuro windykacyjne

4,0 rating
12 czerwca 2019

Mia┼éem okazj─Ö wsp├│┼épracowa─ç z firm─ů Ultimatum przy sprzeda┼╝y d┼éug├│w i chwal─Ö sobie za powa┼╝ne podej┼Ťcie do tematu windykacji i zorganizowane dzia┼éanie bez znaczenia na wysoko┼Ť─ç d┼éugu.

Julian

Godna polecenia firma windykacyjna

5,0 rating
12 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum szybko podejmuje dzia┼éania przynosz─ůce wyniki takie jak si─Ö oczekuje.

Arkadiusz

Skuteczne biuro windykacyjne

5,0 rating
11 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ma profesjonalne podej┼Ťcie do klienta oraz odznacza ich mi┼éa obs┼éuga. Firma wywi─ůzuje si─Ö z powierzonych im zada┼ä w 100%.

Honorata

Ucieszy┼éem si─Ö jak Kancelaria Ultimatum odzyska┼éa d┼éug w 2 miesi─ůce bez nerw├│w i zb─Ödnych przepychane z d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
11 czerwca 2019

Polecam i to bardzo firm─Ö Kancelaria Ultimatum je┼Ťli chodzi o odzyskiwanie nale┼╝no┼Ťci.

Michał

Sfinalizowali całe postępowanie windykacyjne w niespełna 3 tygodnie

5,0 rating
11 czerwca 2019

Dobrze trafi┼éem, Kancelaria Ultimatum to porz─ůdna firma, gdzie stawia przede wszystkim na kontakt z klientem.

┼╗aklina

Dobra obsługa klienta

5,0 rating
10 czerwca 2019

Skuteczni w odzyskiwaniu pieniędzy za niezapłacone faktury.

Konstancja

Kancelaria Ultimatum jest skuteczna i przede wszystkim szybka w działaniu

5,0 rating
10 czerwca 2019

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum szybko odzyska┼éam zaleg┼ée pieni─ůdze.

Diana

Daje im 5 gwiazdek

5,0 rating
10 czerwca 2019

Napisze o kancelarii Ultimatum kr├│tko, zwi─Ö┼║le i na temat – konkretna firma windykacyjna, kt├│ra odzyska┼éa d┼éug w bardzo kr├│tkim czasie. Polecam!!!

Jeremiasz

Bardzo solidna firma - odzyskali ponad 23 tysi─ůce z┼éotych

5,0 rating
9 czerwca 2019

Warto wsp├│┼épracowa─ç z Kancelari─ů Ultimatum. Polecam

Anastazy

Znaj─ů si─Ö na prawie bardzo dobrze w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
9 czerwca 2019

Pomogli mi poradzić sobie z wieloma klientami, którzy nie płacili za towar i mieli nieopłacone faktury przez dłuższy czas.

Racimir

Kancelaria Ultimatum jest bardzo profesjonalna

5,0 rating
9 czerwca 2019

Maja do┼Ťwiadczenie w odzyskiwaniu pieni─Ödzy od nieuczciwych klient├│w.

Miranda

Pełen profesjonalizm i obsługa panuje w kancelarii Ultimatum - klasa sama w sobie, jedyna w swoim rodzaju taka skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
8 czerwca 2019

Polecam firmę w 100% kancelarię Ultimatum. Świetny kontakt i bardzo szybkie efekty działań.

Jeremiasz

Dwóch dłużników mniej dzięki kancelarii Ultimatum

5,0 rating
8 czerwca 2019

Zleci┼éem firmie ULTIMATUM windykacj─Ö 2 d┼éu┼╝nik├│w z kraju tj. z Rzeszowa oraz Szczecina za faktury sprzed ponad roku i w ci─ůgu paru tygodni za┼éatwili spraw─Ö i ┼Ťci─ůgn─Öli ca┼éo┼Ť─ç zad┼éu┼╝enia.

Sławomir

Dzi─Öki nim uda┼éo mi si─Ö odzyska─ç pieni─ůdze od nierzetelnego klienta

5,0 rating
8 czerwca 2019

Musia┼éam skorzysta─ç z pomocy tej firmy. W┼éa┼Ťnie o taka pomoc mi chodzi┼éo. Pe┼éen profesjonalizm. Bardzo polecam kancelari─Ö Ultimatum!!!

Miranda

Świetna jest Kancelaria Ultimatum - wielki pozytyw dla nich za starania!!!

5,0 rating
7 czerwca 2019

W┼éa┼Ťnie o tak dyskretna pomoc mi chodzi┼éo jaka jest na porz─ůdku dziennym w kancelarii Ultimatum. Ci specjali┼Ťci windykacyjni znaj─ů si─Ö na tym co robi─ů i nigdy nie dzia┼éali wbrew moim zaleceniom.

Napoleon

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum

5,0 rating
7 czerwca 2019

Zleci┼éem windykacj─Ö nale┼╝no┼Ťci od klienta, kt├│rej mi nie uda┼éo si─Ö ┼Ťci─ůgn─ů─ç przez kilka miesi─Öcy, a im si─Ö uda┼éo w miesi─ůc czasu.

Paweł

Bezpłatna weryfikacja wstepna

5,0 rating
7 czerwca 2019

Doradzili mi w kancelarii Ultimatum w jaki sposób najlepiej przeprowadzić windykację abym jak najwięcej z tych pieniędzy odzyskała.

Marita

Obs┼éuga bardzo rzetelna i s─ů biegli w znajomo┼Ťci obecnie panuj─ůcych przepis├│w prawa windykacyjnego

5,0 rating
6 czerwca 2019

Polecam dla os├│b, kt├│re chc─ů odzyska─ç swoje pieni─ůdze w szybkim czasie bez zb─Ödnych formalno┼Ťci.

Adrian

Super mi si─Ö wsp├│┼épracowa┼éo z firm─ů Ultimatum

5,0 rating
6 czerwca 2019

Polecam kancelari─Ö Ultimatum przede wszystkim ze wzgl─Ödu na szybko┼Ť─ç dzia┼éania i zdecydowanego podejmowania krok├│w.

Narcyz

Odzyskałem duży dług. Polecam

5,0 rating
6 czerwca 2019

Wszystko si─Ö uda┼éo dzi─Öki ich pomocy – kancelaria Ultimatum odzyska┼éa 65 000 z┼é.

Gerwazy

Znaj─ů si─Ö na temacie

5,0 rating
5 czerwca 2019

Szybko odzyskali pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika – d┼éug opiewa┼é tylko na 5 tys. z┼é., ale i te┼╝ tak─ů drobnic─ů zaj─Öli si─Ö za co jestem bardzo wdzi─Öczny ­čÖé

Edward

Pozytywna opinia o biurze Ultimatum

4,0 rating
5 czerwca 2019

Pocz─ůtkowo do┼Ť─ç ch┼éodno podszed┼éem do tematu zlecenia firmie sprawy, nie dawa┼éem wi─Ökszych szans sobie na szybkie zamkni─Öcie tematu, d┼éu┼╝nik skutecznie unika┼é p┼éatno┼Ťci, ale po bezskutecznej walce w pojedynk─Ö zleci┼éem spraw─Ö kancelarii Ultimatum, kt├│ra w miesi─ůc czasu odzyska┼éa ca┼éy d┼éug st─ůd w ┼Ťwietle mojego spostrzegania o nich mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleci─ç to biuro windykacyjne.

Witold

Gor─ůco polecam

5,0 rating
5 czerwca 2019

Windykacja nale┼╝no┼Ťci skomplikowanej sprawy od d┼éu┼╝nika z bran┼╝y finansowej sko┼äczy┼éa si─Ö dzi─Öki kancelarii Ultimatum wielkim powodzeniem.

Erwin

Kompetentni w 100%

5,0 rating
4 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum jest to bardzo profesjonalna firma, kt├│ra potrafi zrozumie─ç oszukanego na pieni─ůdze cz┼éowieka czy jak w moim przypadku firm─Ö.

Judyta

Kompetentna i bardzo rzetelna firma windykacyjna

5,0 rating
4 czerwca 2019

Bardzo polecam firm─Ö kancelaria Ultimatum do odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci.

Biuro projektowe

Windykatorzy na miar─Ö 2019 roku ­čÖé

5,0 rating
4 czerwca 2019

W pierwszej kolejno┼Ťci windykatorzy szybko wyegzekwowali podpisany dokument z rozliczeniem d┼éugu, a potem sp┼éyn─Ö┼éy od d┼éu┼╝nika pieni─ůdze. Polecam za szybkie i skuteczne dzia┼éanie kancelari─Ö Ultimatum wszystkim osobom potrzebuj─ůcym szybkiej i fachowej pomocy windykacyjnej.

Franciszek

Polecam specjalist├│w z biura windykacyjnego Ultimatum

5,0 rating
3 czerwca 2019

Bardzo dobra firma, dzi─Öki kt├│rej odzyska┼éam pieni─ůdze. By┼éo ci─Ö┼╝ko, zw┼éaszcza ┼╝e d┼éu┼╝nicy ukrywali swoje prawdziwe dochody, ale dla Kancelarii Ultimatum nie ma rzeczy niemo┼╝liwych.

Ramona

Mistrzostwo ┼Ťwiata jak szybko i bezproblemowo poradzili sobie z d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
3 czerwca 2019

Bardzo polecam, je┼Ťli macie problem z jakim┼Ť klientem, kt├│remu nie specjalnie spieszy si─Ö z op┼éacaniem faktur za produkty lub us┼éugi jakie kupowa┼é lub z jakich korzysta┼é.

Sylweriusz

W kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na swojej pracy

5,0 rating
3 czerwca 2019

Poradz─ů sobie z ka┼╝d─ů sytuacja. Szybko wywi─ůzali si─Ö z mojego zlecenia i chwa┼éa im za to. Dzi─Ökuj─Ö i polecam!!!!

Ingryda

Serdecznie POLECAM zawodowc├│w ­čÖé

5,0 rating
2 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyska┼éa dla naszej firmy ponad p├│┼é mln z┼éotych od hurtowni budowlanej, kt├│ra bra┼éa w naszym zak┼éadzie surowiec. Polecamy to biuro windykacyjne w 100% ­čÖé

Sławomir Archibudex

Kancelaria Ultimatum to ┼Ťwietna i dyskretna pomoc windykacyjna

5,0 rating
2 czerwca 2019

Pomogli mi nie raz odzyska─ç utracone pieni─ůdze. Dzia┼éaj─ů szybko i fachowo. Polecam kancelari─Ö Ultimatum!!!!!!!

Cyryl

Fachowcy jakich szuka─ç ze ┼Ťwiec─ů w r─Öku

5,0 rating
2 czerwca 2019

Bardzo polecam specjalist├│w z kancelarii Ultimatum. Firma pomaga w problemach z nieuczciwymi klientami. Dzi─Ökuj─Ö, ┼╝e pomogli┼Ťcie mi odzyska─ç 15 000 z┼é.

Kosma

Polecam szczeg├│lnie ich detektywa windykacyjnego

4,0 rating
1 czerwca 2019

Kompetentni ludzie, kt├│rzy zna si─Ö na temacie odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Maksym

Sprawili mi rado┼Ť─ç informacj─ů, ┼╝e "d┼éug zosta┼é odzyskany - prosz─Ö czeka─ç na przelew"

5,0 rating
1 czerwca 2019

Oby┼éo si─Ö bez s─ůd├│w i prawnik├│w z innych zewn─Ötrznych kancelarii, dzi─Öki biurze windykacyjnemu ULTIMATUM.

Eryka

Dzięki nim udało mi się uporać z klientem

5,0 rating
1 czerwca 2019

Odzyskanie ┼Ťrodk├│w finansowych b─Ödzie mo┼╝liwe jedynie z pomoc─ů tych specjalist├│w windykacyjnych – dzia┼éaj─ů dyskretnie i efektywnie. Dzi─Öki nim uda┼éo mi si─Ö upora─ç z klientem i nie straci┼éam ani z┼éot├│wki. Polecam kancelari─Ö Ultimatum.

Mirela

Bardzo dobra kancelaria

5,0 rating
29 maja 2019

U nas dzi─Öki tej kancelarii uda┼éo si─Ö odzyska─ç ponad 50 000. Maj─ů jasne i klarowne warunki wsp├│┼épracy a do tego skutecznie dzia┼éaj─ů

Damian

Nigdy nie ma op┼éat wst─Öpnych jak u innych nawet po kilka tysi─Öcy za spraw─Ö jak utopi┼é m├│j przyjaciel przez jak─ů┼Ť firm─Ö z Krakowa

3,0 rating
13 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum sama sobie znalaz┼é w szybkim czasie dane d┼éu┼╝nika po samym peselu, bo tak si─Ö ukry┼é, ┼╝e nawet adresy pozmienia┼é, ale jak tylko otrzyma┼é pismo od Kancelarii Ultimatum to prze┼╝y┼é niez┼éy szok, ┼╝e go namierzyli. Kancelaria Ultimatum zweryfikowa┼é bezp┼éatnie maj─ůtek d┼éu┼╝nika po rodzinie czy czego┼Ť nie zachomikowa┼é. Polecam firm─Ö w 100% ­čÖé

Mariusz z Sosnowca

Bez najmniejszych zastrzeżeń do wykonywanej pracy przez Kancelarię Ultimatum z Warszawy

4,0 rating
12 stycznia 2019

Jestem zadowolonym klientem firmy Kancelaria Ultimatum opinie mam o nich bardzo dobr─ů poniewa┼╝ ┼Ťci─ůgn─Öli z d┼éu┼╝nika pieni─ůdze, kt├│rych sam nie mog┼éem wyegzekwowa─ç od przesz┼éo 2 lat. Szybko, skutecznie i profesjonalnie jak przysta┼éo na prawdziwych windykator├│w ze stolicy kraju.

Klient Kancelarii Ultimatum

Niezast─ůpiona Kancelaria Ultimatum opinie posiada najlepsze z wszystkich dost─Öpnych firm windykacyjnych na rynku daj─ůca gwarancj─Ö zadowolenia

5,0 rating
10 stycznia 2019

U mnie Kancelaria Ultimatum spisa┼éa si─Ö 2 razy na medal, dlatego oceniam ich prac─Ö bardzo dobrze – odznacza ich skuteczno┼Ť─ç, efektywno┼Ť─ç i pe┼éen profesjonalizm. Pierwsza sprawa by┼éa spraw─ů windykacyjn─ů, dzi─Öki kt├│rej chcia┼éam odzyska─ç alimenty od mojego by┼éego m─Ö┼╝a, oczywi┼Ťcie dla dziecka, kt├│re nigdy nie interesowa┼éo. Nie do┼Ť─ç, ┼╝e m├│j ex nigdy nie p┼éaci┼é aliment├│w to jeszcze bezczelnie ucieka od odpowiedzialno┼Ťci. Dopiero Kancelaria Ultimatum opinie na temat mojego m─Ö┼╝a przedstawi┼éa subiektywnie i w s─ůdzie to wystarczy┼éo. Musia┼é odda─ç pieni─ůdze za alimenty za 3 lata wstecz oraz zosta┼é ostro zobligowany to przysz┼éo┼Ťciowego uregulowania wszystkich nale┼╝no┼Ťci. Druga sprawa jak─ů zaj─Ö┼éa si─Ö Kancelaria Ultimatum z Warszawy tyczy si─Ö umowy o prac─Ö, gdzie m├│j pracodawca nie zap┼éaci┼é mi za ┼é─ůcznie 2 miesi─ůce pracy plus ekwiwalent za niewykorzystany urlop – ┼é─ůcznie wysz┼éo ponad 8 tys. z┼é i uwa┼╝am, ┼╝e jest to tak du┼╝a suma ┼╝e nie zostawi─Ö tego. Pomogli mi w jednej i drugiej sprawie tak, ┼╝e za ka┼╝dym razem d┼éu┼╝nik by┼é biedny, a Ja szcz─Ö┼Ťliwa. Rekomenduj─Ö i polecam us┼éugi ┼Ťwiadczone przez ow─ů Kancelari─Ö wierzytelno┼Ťci Ultimatum.

Karolina z Biesiekierza

Wzorowe biuro windykacyjne o nazwie Kancelaria Ultimatum cechuje stanowczo┼Ť─ç i zdobywana przez lata wiedza z zakresu prawa

5,0 rating
19 grudnia 2018

Rekomenduje firm─Ö Kancelaria Ultimatum za to, ┼╝e ju┼╝ 3-krotnie pomog┼éa mi i ca┼éej mojej rodzinie odzyska─ç pieni─ůdze jakie pewien oszust wyegzekwowa┼é na nas podchwytliwym pismem, ale dobrze ┼╝e w por─Ö zg┼éosili┼Ťmy tak─ů sytuacj─Ö Kancelarii Ultimatum posiadaj─ůcej szereg wysoko punktowanych opinii, kt├│re nie bior─ů si─Ö znik─ůd. Polecam wszystkim ­čÖé

Michał

Dzi─Ökuj─Ö Panie Rafale i Panie Marcinie za trud, kt├│ry w┼éo┼╝yli┼Ťcie, aby odzyska─ç moje pieni─ůdze

5,0 rating
6 grudnia 2018

Daje 5 gwiazdek za wzorowo wype┼énion─ů misj─Ö polegaj─ůc─ů na odzyskaniu pieni─Ödzy od perfidnego d┼éu┼╝nika, kt├│ry nieustannie robi nowe zaleg┼éo┼Ťci nie reguluj─ůc zaleg┼éych. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum po┼éo┼╝y┼éa kres temu misternemu procederowi. Gratuluj─Ö!

Mateusz243098

Ciekawe rozwi─ůzania i instrumenty prawne

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Firma Ultimatum dzia┼éa bardzo solidnie i szybko odzyskuje pieni─ůdze od d┼éu┼╝nik├│w bez znaczenia na miejsce zamieszkania oszusta. Bardzo mi┼éa i udana wsp├│┼épraca na ka┼╝dym etapie prowadzonej sprawy. Wy┼Ťmienity kontakt przez ca┼éy czas.

Mikołaj

Polecam ich usługi

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

W Kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na tym co robi─ů, pracownicy s─ů bardzo mili i t┼éumacz─ů wszelkie niejasno┼Ťci jakie mo┼╝na napotka─ç przy odzyskiwaniu d┼éugu od d┼éu┼╝nika-oszusta. W 100% zas┼éuguj─ů na swoj─ů ocen─Ö i ┼Ťwietn─ů reputacj─Ö.

Torexo

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Kancelaria Ultimatum jest to na pewno jedna z największych biur windykacyjnych z jakimi miałam okazję współpracować. Branża elektroniczna niestety nie jest łatwa w dzisiejszych czasach, jednak odzyskanie pieniędzy od klientów przebiegło w naszym przypadku bardzo sprawnie i o dziwo bez żadnych opóźnień czy też problemów..

Kaja

Mistrzowie windykacji długów

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum odzyska┼éem od oszust├│w wszystkie nale┼╝no┼Ťci, a doskonale wiem ┼╝e dzia┼éaj─ůc w pojedynk─Ö nie mia┼ébym ┼╝adnych szans. Jednoznacznie stwierdzam, ┼╝e warto skorzysta─ç z us┼éug tego biura windykacyjnego.

Piotr Grudzi─ůdz

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Osobi┼Ťcie jestem wr─Öcz zachwycony wsp├│┼éprac─ů z firma Ultimatum poniewa┼╝ specjali┼Ťci w ka┼╝dym calu, kt├│rzy wiedz─ů jak radzi─ç sobie z problemami, a dok┼éadnie jak egzekwowa─ç d┼éugi. Polecam!

Andrzej z portu

Kancelaria Ultimatum Rafał Jarocki mnie obsługiwał i jestem usatysfakcjonowany

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Niezmierni mi┼éa obs┼éuga klient├│w, pracownicy Ultimatum wszystko doradz─ů i w dodatku za darmo – pobieraj─ů dopiero op┼éat─Ö za odzyskany d┼éug i to % od wygranej sprawy, wi─Öc ka┼╝dego sta─ç na ich us┼éugi. Polecam wszystkim poniewa┼╝ s─ů profesjonali┼Ťci. Nie warto samemu traci─ç nerw├│w na pisanie pism o kt├│rych nie ma si─Ö bladego poj─Öcia.

Ryszard

OPINIE O KANCELARII ULTIMATUM

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Mia┼éem mo┼╝liwo┼Ť─ç wsp├│┼épracy z firm─ů Ultimatum i odzyskali ca┼ée zad┼éu┼╝enie, wszystko odby┼éo si─Ö ekspresowo, bez k┼éopot├│w i zb─Ödnych formalno┼Ťci – wszystko oni za┼éatwiali.

Klient

Kancelaria Ultimatum Polsat reklama

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Kancelaria Ultimatum bardzo profesjonalna z bardzo przejrzyst─ů ofert─ů. Sprawnie dzia┼éaj─ůca, rzeczowa, odnajduj─ů d┼éu┼╝nik├│w w ca┼éej europie. Polecam wszystkim us┼éugi firmy Ultimatum w kt├│rej oszu┼Ťci nie maj─ů szans na walk─Ö. Zauwa┼╝y┼éem ich firm─Ö kiedy┼Ť w telewizji, sprawdzi┼éem us┼éugi i nie ┼╝a┼éuj─Ö tego bo odzyskali ca┼éy d┼éug.

Mechanik z Ełku

Kancelaria Ultimatum oszu┼Ťci chowaj─ů si─Ö jak s┼éysz─ů t─ů nazw─Ö

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Pracuj─ů szybko, uczciwe i profesjonalne – podej┼Ťcie do wsp├│┼épracy jak przysta┼éo na prawdziwych fachowc├│w na najwy┼╝szym poziomie. Oby by┼éo tak dalej Panowie jak u mnie bo dzi─Öki Wam uwierzy┼éem ┼╝e jest jeszcze szansa na lepsze jutro.

Lucna

Firma godna polecenia

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Wsp├│┼épraca z ULTIMATUM nawi─ůzali┼Ťmy przypadkiem – bez rekomendacji i ciesze si─Ö, ┼╝e tak si─Ö sta┼éo, gdy┼╝ pozna┼éam ca┼éy zesp├│┼é Ultimatum, dzi─Öki kt├│remu uda┼éo si─Ö nam odzyska─ç ju┼╝ spisane na straty nale┼╝no┼Ťci, dlatego du┼╝y plus.

Matylda

D┼éug odzyskany w ca┼éo┼Ťci

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Zdecydowanie nale┼╝y podkre┼Ťli─ç wysok─ů jako┼Ť─ç obs┼éugi Klienta, dba┼éo┼Ť─ç Kancelarii Ultimatum o komfort informacyjny na ka┼╝dym etapie realizacji zleconej us┼éugi. Z czystym sumieniem rekomenduj─Ö to biuro windykacyjne.

Grzegorz

Satysfakcjonuj─ůcy fina┼é post─Öpowania windykacyjnego

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Je┼Ťli chodzi o firmy windykacyjne to Kancelarie Ultimatum opinie ma najbardziej trafne co do wymaga┼ä naszej firmy, Dzi─Ökujemy za pomoc jak─ů nas obdarzyli i za to, ┼╝e oszu┼Ťci zostali przegonieni.

Edward

Kancelaria Ultimatum OPINIE

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Opinie o Kancelarii Ultimatum s─ů zawsze pozytywne poniewa┼╝ Panowie znaj─ů si─Ö na swojej „robocie” i nie zamierzaj─ů si─Ö nigdy poddawa─ç, co owocuje pozytywnymi fina┼éami post─Öpowa┼ä windykacyjnych.

Janusz

Oszust windykacyjny pokonany przez firm─Ö Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

D┼éu┼╝nik, a dok┼éadnie ujmuj─ůc OSZUST nie wywi─ůza┼é si─Ö z fv od sierpnia 2017 roku, pomimo licznych polubownych pr├│b zamkni─Öcia sprawy i rozliczenia si─Ö, ale bez skutku. Pan Marcin z Ultimatum sytuacj─Ö rozwi─ůza┼é w niespe┼éna miesi─ůc czasu. Dzi─Ökuj─Ö, polecam i podziwiam. Pieni─ůdze wszystkie wr├│ci┼éy na moje konto.

Wulkanizacja Wrocław

Rewelacyjny kontakt, szybka realizacja zleconych usług

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Pani Rafał załatwiła sprawę długu, a dokładnie dłużnika w bardzo krótkim czasie za naprawdę znikome prowizyjne wynagrodzenie. Jestem zadowolona.

Zosia

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

W naszej sp├│┼éce korzystali┼Ťmy z us┼éugi windykacyjnej poniewa┼╝ pewien oszust nie chcia┼é op┼éaci┼é faktury za us┼éugi.. Fachowa i szybka obs┼éuga klienta. Szybkie i skuteczne dzia┼éanie t─Öpi─ůce d┼éu┼╝nik├│w. Konkurencyjne ceny, bez op┼éat wst─Öpnych. 100% satysfakcji.

Paweł

Opinia pozytywna o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Fachowa firma na europejskim poziomie od t─Öpienia oszust├│w. Pomoc windykacyjna na najwy┼╝szym poziomie – kasa odzyskana b┼éyskawicznie i bez ┼╝adnych problem├│w. Super ludzie!

Tomasz

Odzyskiwanie długów od oszustów

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Profesjonalnie, sprawnie, precyzyjnie i najwa┼╝niejsze – zorientowani w w swoich zawodzie. Kancelaria Ultimatum ┼Ťwiadczy us┼éugi na bardzo wysokim poziomie. Ocena 5/5 za ca┼éokszta┼ét.

Monika

Pozytywne odczucia

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Z ca┼éego serca polecamy ich profesjonalne podej┼Ťcie do dzia┼éania i rekomendujemy jako zaufan─ů firm─Ö.Pomogli nam wyj┼Ť─ç z opresji, gdzie inni rozk┼éadali r─Öce. Polecamy

Hurtownia elektroniczna

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Uda┼éo si─Ö w ekspresowym czasie odzyska─ç d┼éug. Dzia┼éaj─ů bez op├│┼║nie┼ä, naprawd─Ö szybko i sprawnie, a przede wszystkim efektywnie. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam Pana Rafa┼éa.

Maxeres

Polecam Ultimatum

5,0 rating
20 pa┼║dziernika 2018

Bardzo polecam firm─Ö Ultimatum. Przez ponad rok czasu pr├│bowa┼éem odzyska─ç pieni─ůdze od klienta angielskiego. Telefon d┼éu┼╝nika milcza┼é i ju┼╝ sam zw─ůtpi┼éem. Postanowi┼éem zaanga┼╝owa─ç w spraw─Ö kancelari─Ö Ultimatum i to by┼é strza┼é w dziesi─ůtk─Ö.

Kamilo

Program w polsacie - wida─ç ┼╝e dos┼éownie nikomu nie podaruj─ů

5,0 rating
17 pa┼║dziernika 2018

Od momentu kiedy, dzi─Öki Kancelarii Ultimatum dosta┼éem pierwszy przelew zwrotny od d┼éu┼╝nika uwierzy┼éem, ┼╝e si─Ö uda i odzyskaj─ů ca┼éy d┼éug. Dzisiaj pozosta┼éo mi ┼Ťmia─ç si─Ö z ca┼éej sytuacji poniewa┼╝ ca┼éa kwota zosta┼éa odzyskana za co niezmiernie dzi─Ökuj─Ö i daje ocen─Ö 5.

Adrian

Oszust tzn. nasz dłużnik został puszczony w skarpetkach

5,0 rating
16 pa┼║dziernika 2018

Kancelaria Ultimatum odnalaz┼éa d┼éu┼╝nika a┼╝ w Alpach i przedstawili jego po┼éo┼╝enie wzgl─Ödem prowadzonego post─Öpowania i sam poprosi┼é o numer konta aby m├│c wp┼éaci─ç pieni─ůdze za nieop┼éacone us┼éugi. W tym biurze windykacyjnym pracuj─ů naprawd─Ö specjali┼Ťci znaj─ůcy si─Ö na rzeczy.

Janina

Najlepsi do ┼Ťcigania mojego oszusta

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2018

Kompleksowo zaj─Öli si─Ö ca┼é─ů spraw─ů windykacyjn─ů nie pobieraj─ůc ┼╝adnych pieni─Ödzy za weryfikacj─Ö i prowadzenie sprawy – dopiero na koniec rozliczyli┼Ťmy si─Ö procentowo. Gor─ůco polecam i zach─Öcam do wypr├│bowania us┼éug firmy Ultimatum.

Rafał

Kasa odzyskana

5,0 rating
14 pa┼║dziernika 2018

Pomagaj─ů bez zb─Ödnego gadania – oszu┼Ťci nie maj─ů szans w walce z Ultimatum poniewa┼╝ oni znaj─ů si─Ö na prawi─Ö i na d┼éu┼╝nikach, wi─Öc walka z tym biurem to jak walka z wiatrakami. Trzeba zap┼éaci─ç i tyle. Polecam

Marek z Mielna

Bat na oszust├│w

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2018

Biuro windykacyjne z kt├│rego regularnie korzystamy o nazwie ULTIMATUM pomaga nam wyplewi─ç d┼éu┼╝nik├│w w naszej firmie i odgrywa kluczow─ů rol─Ö w regulowaniu nale┼╝no┼Ťci finansowych u krajowych i zagranicznych kontrahent├│w.

Mirek z Ełku

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
11 pa┼║dziernika 2018

Znakomite podej┼Ťcie do klienta i rozumienie problem├│w drugiej osoby poniewa┼╝ jest to wa┼╝ne w momencie kiedy zostali┼Ťmy oszukani lub co gorsza bez pieni─Ödzy. Umiej─ů odnale┼║─ç d┼éu┼╝nika nawet jak ukrywa si─Ö za granicami kraju, wi─Öc du┼╝y plus dla nich za to, a dwa to maj─ů najwy┼╝sz─ů skuteczno┼Ť─ç w odzyskiwaniu d┼éug├│w.

Marika

Za┼éatwiaj─ů wszystkie formalno┼Ťci w imieniu klienta

5,0 rating
10 pa┼║dziernika 2018

Kancelaria Ultimatum znajduj─ůca si─Ö w stolicy kraju, a dok┼éadnie przy ul. Z┼éota 59, 00-120 Warszawa, wi─Öc dojazd dobry, lokalizacja przyjazna komunikacji miejskiej, ale ja wybra┼éem zdalne porozumiewanie si─Ö, gdy┼╝ mam ma┼éo czasu, a w dodatku chcia┼éem jak najmniej ingerowa─ç w ca┼ée post─Öpowanie windykacyjne. Pracownicy biura Ultimatum skompletowali wszystkie dokumenty i zaopiekowali si─Ö mn─ů najlepiej jak potrafili. Polecam ka┼╝demu ­čÖé

Micha┼Ť

Znam ich dobrze - sprawdzona firma z Warszawy, dlatego opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna

5,0 rating
28 sierpnia 2018

Korzystam z ich us┼éug ┼Ťrednio raz w roku i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e z windykacj─ů radz─ů sobie ┼Ťwietnie.

Tadeusz z Wadowic

Najlepsza firma windykacyjna z jakiej korzystałem

5,0 rating
28 sierpnia 2018

Nie pobrali ani z┼éot├│wki za zweryfikowanie sprawy zwi─ůzanej z odzyskaniem nale┼╝no┼Ťci finansowych od d┼éu┼╝nika.

Marek

Podsumowanie

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 142 reviews)
Znakomite opinie94%
Bardzo dobre5%
Zadowalaj─ůce1%
Mizerne0%
Słabe0%

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Dział: Windykacja

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa

Adres strony internetowej: www.kancelariaultimatum.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Pi─ůtek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00

Dział obsługi Klienta
605 448 944
Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00