Sprawdź najnowsze opinie o Kancelarii Ultimatum z Warszawy i przekonaj się o skuteczności działań windykacyjnych. Działalność firmy Ultimatum sięga całego kraju, dlatego duża osób adekwatnie do ilości wystawionych opinii pomoże w zdecydowaniu czy jest to firma jakiej szukamy. Panowie w Ultimatum bez zaliczek czy opłat wstępnych zajmują się z miejsca każdą sprawą związaną z zadłużeniem nie zważając na poziom trudności i na jakim etapie obecnie jest postępowanie – pomagają zawsze.

Opinie o Kancelarii Ultimatum

Opinie o Kancelarii Ultimatum:

Dziękuję Panie Rafale i Panie Marcinie za trud, który włożyliście, aby odzyskać moje pieniądze

6 grudnia 2018

Daje 5 gwiazdek za wzorowo wypełnioną misję polegającą na odzyskaniu pieniędzy od perfidnego dłużnika, który nieustannie robi nowe zaległości nie regulując zaległych. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum położyła kres temu misternemu procederowi. Gratuluję!

Mateusz243098

Ciekawe rozwiązania i instrumenty prawne

20 października 2018

Firma Ultimatum działa bardzo solidnie i szybko odzyskuje pieniądze od dłużników bez znaczenia na miejsce zamieszkania oszusta. Bardzo miła i udana współpraca na każdym etapie prowadzonej sprawy. Wyśmienity kontakt przez cały czas.

Mikołaj

Polecam ich usługi

20 października 2018

W Kancelarii Ultimatum znają się na tym co robią, pracownicy są bardzo mili i tłumaczą wszelkie niejasności jakie można napotkać przy odzyskiwaniu długu od dłużnika-oszusta. W 100% zasługują na swoją ocenę i świetną reputację.

Torexo

Kancelaria Ultimatum opinie

20 października 2018

Kancelaria Ultimatum jest to na pewno jedna z największych biur windykacyjnych z jakimi miałam okazję współpracować. Branża elektroniczna niestety nie jest łatwa w dzisiejszych czasach, jednak odzyskanie pieniędzy od klientów przebiegło w naszym przypadku bardzo sprawnie i o dziwo bez żadnych opóźnień czy też problemów..

Kaja

Mistrzowie windykacji długów

20 października 2018

Dzięki Kancelarii Ultimatum odzyskałem od oszustów wszystkie należności, a doskonale wiem że działając w pojedynkę nie miałbym żadnych szans. Jednoznacznie stwierdzam, że warto skorzystać z usług tego biura windykacyjnego.

Piotr Grudziądz

KANCELARIA ULTIMATUM

20 października 2018

Osobiście jestem wręcz zachwycony współpracą z firma Ultimatum ponieważ specjaliści w każdym calu, którzy wiedzą jak radzić sobie z problemami, a dokładnie jak egzekwować długi. Polecam!

Andrzej z portu

Kancelaria Ultimatum Rafał Jarocki mnie obsługiwał i jestem usatysfakcjonowany

20 października 2018

Niezmierni miła obsługa klientów, pracownicy Ultimatum wszystko doradzą i w dodatku za darmo – pobierają dopiero opłatę za odzyskany dług i to % od wygranej sprawy, więc każdego stać na ich usługi. Polecam wszystkim ponieważ są profesjonaliści. Nie warto samemu tracić nerwów na pisanie pism o których nie ma się bladego pojęcia.

Ryszard

OPINIE O KANCELARII ULTIMATUM

20 października 2018

Miałem możliwość współpracy z firmą Ultimatum i odzyskali całe zadłużenie, wszystko odbyło się ekspresowo, bez kłopotów i zbędnych formalności – wszystko oni załatwiali.

Klient

Kancelaria Ultimatum Polsat reklama

20 października 2018

Kancelaria Ultimatum bardzo profesjonalna z bardzo przejrzystą ofertą. Sprawnie działająca, rzeczowa, odnajdują dłużników w całej europie. Polecam wszystkim usługi firmy Ultimatum w której oszuści nie mają szans na walkę. Zauważyłem ich firmę kiedyś w telewizji, sprawdziłem usługi i nie żałuję tego bo odzyskali cały dług.

Mechanik z Ełku

Kancelaria Ultimatum oszuści chowają się jak słyszą tą nazwę

20 października 2018

Pracują szybko, uczciwe i profesjonalne – podejście do współpracy jak przystało na prawdziwych fachowców na najwyższym poziomie. Oby było tak dalej Panowie jak u mnie bo dzięki Wam uwierzyłem że jest jeszcze szansa na lepsze jutro.

Lucna

Firma godna polecenia

20 października 2018

Współpraca z ULTIMATUM nawiązaliśmy przypadkiem – bez rekomendacji i ciesze się, że tak się stało, gdyż poznałam cały zespół Ultimatum, dzięki któremu udało się nam odzyskać już spisane na straty należności, dlatego duży plus.

Matylda

Dług odzyskany w całości

20 października 2018

Zdecydowanie należy podkreślić wysoką jakość obsługi Klienta, dbałość Kancelarii Ultimatum o komfort informacyjny na każdym etapie realizacji zleconej usługi. Z czystym sumieniem rekomenduję to biuro windykacyjne.

Grzegorz

Satysfakcjonujący finał postępowania windykacyjnego

20 października 2018

Jeśli chodzi o firmy windykacyjne to Kancelarie Ultimatum opinie ma najbardziej trafne co do wymagań naszej firmy, Dziękujemy za pomoc jaką nas obdarzyli i za to, że oszuści zostali przegonieni.

Edward

Kancelaria Ultimatum OPINIE

20 października 2018

Opinie o Kancelarii Ultimatum są zawsze pozytywne ponieważ Panowie znają się na swojej „robocie” i nie zamierzają się nigdy poddawać, co owocuje pozytywnymi finałami postępowań windykacyjnych.

Janusz

Oszust windykacyjny pokonany przez firmę Ultimatum z Warszawy

20 października 2018

Dłużnik, a dokładnie ujmując OSZUST nie wywiązał się z fv od sierpnia 2017 roku, pomimo licznych polubownych prób zamknięcia sprawy i rozliczenia się, ale bez skutku. Pan Marcin z Ultimatum sytuację rozwiązał w niespełna miesiąc czasu. Dziękuję, polecam i podziwiam. Pieniądze wszystkie wróciły na moje konto.

Wulkanizacja Wrocław

Rewelacyjny kontakt, szybka realizacja zleconych usług

20 października 2018

Pani Rafał załatwiła sprawę długu, a dokładnie dłużnika w bardzo krótkim czasie za naprawdę znikome prowizyjne wynagrodzenie. Jestem zadowolona.

Zosia

Kancelaria Ultimatum

20 października 2018

W naszej spółce korzystaliśmy z usługi windykacyjnej ponieważ pewien oszust nie chciał opłacił faktury za usługi.. Fachowa i szybka obsługa klienta. Szybkie i skuteczne działanie tępiące dłużników. Konkurencyjne ceny, bez opłat wstępnych. 100% satysfakcji.

Paweł

Opinia pozytywna o Kancelaria Ultimatum

20 października 2018

Fachowa firma na europejskim poziomie od tępienia oszustów. Pomoc windykacyjna na najwyższym poziomie – kasa odzyskana błyskawicznie i bez żadnych problemów. Super ludzie!

Tomasz

Odzyskiwanie długów od oszustów

20 października 2018

Profesjonalnie, sprawnie, precyzyjnie i najważniejsze – zorientowani w w swoich zawodzie. Kancelaria Ultimatum świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie. Ocena 5/5 za całokształt.

Monika

Pozytywne odczucia

20 października 2018

Z całego serca polecamy ich profesjonalne podejście do działania i rekomendujemy jako zaufaną firmę.Pomogli nam wyjść z opresji, gdzie inni rozkładali ręce. Polecamy

Hurtownia elektroniczna

Kancelaria Ultimatum Opinie

20 października 2018

Udało się w ekspresowym czasie odzyskać dług. Działają bez opóźnień, naprawdę szybko i sprawnie, a przede wszystkim efektywnie. Dziękuję i pozdrawiam Pana Rafała.

Maxeres

Polecam Ultimatum

20 października 2018

Bardzo polecam firmę Ultimatum. Przez ponad rok czasu próbowałem odzyskać pieniądze od klienta angielskiego. Telefon dłużnika milczał i już sam zwątpiłem. Postanowiłem zaangażować w sprawę kancelarię Ultimatum i to był strzał w dziesiątkę.

Kamilo

Program w polsacie - widać że dosłownie nikomu nie podarują

17 października 2018

Od momentu kiedy, dzięki Kancelarii Ultimatum dostałem pierwszy przelew zwrotny od dłużnika uwierzyłem, że się uda i odzyskają cały dług. Dzisiaj pozostało mi śmiać się z całej sytuacji ponieważ cała kwota została odzyskana za co niezmiernie dziękuję i daje ocenę 5.

Adrian

Oszust tzn. nasz dłużnik został puszczony w skarpetkach

16 października 2018

Kancelaria Ultimatum odnalazła dłużnika aż w Alpach i przedstawili jego położenie względem prowadzonego postępowania i sam poprosił o numer konta aby móc wpłacić pieniądze za nieopłacone usługi. W tym biurze windykacyjnym pracują naprawdę specjaliści znający się na rzeczy.

Janina

Najlepsi do ścigania mojego oszusta

15 października 2018

Kompleksowo zajęli się całą sprawą windykacyjną nie pobierając żadnych pieniędzy za weryfikację i prowadzenie sprawy – dopiero na koniec rozliczyliśmy się procentowo. Gorąco polecam i zachęcam do wypróbowania usług firmy Ultimatum.

Rafał

Kasa odzyskana

14 października 2018

Pomagają bez zbędnego gadania – oszuści nie mają szans w walce z Ultimatum ponieważ oni znają się na prawię i na dłużnikach, więc walka z tym biurem to jak walka z wiatrakami. Trzeba zapłacić i tyle. Polecam

Marek z Mielna

Bat na oszustów

12 października 2018

Biuro windykacyjne z którego regularnie korzystamy o nazwie ULTIMATUM pomaga nam wyplewić dłużników w naszej firmie i odgrywa kluczową rolę w regulowaniu należności finansowych u krajowych i zagranicznych kontrahentów.

Mirek z Ełku

Polecam Kancelarię Ultimatum z Warszawy

11 października 2018

Znakomite podejście do klienta i rozumienie problemów drugiej osoby ponieważ jest to ważne w momencie kiedy zostaliśmy oszukani lub co gorsza bez pieniędzy. Umieją odnaleźć dłużnika nawet jak ukrywa się za granicami kraju, więc duży plus dla nich za to, a dwa to mają najwyższą skuteczność w odzyskiwaniu długów.

Marika

Załatwiają wszystkie formalności w imieniu klienta

10 października 2018

Kancelaria Ultimatum znajdująca się w stolicy kraju, a dokładnie przy ul. Złota 59, 00-120 Warszawa, więc dojazd dobry, lokalizacja przyjazna komunikacji miejskiej, ale ja wybrałem zdalne porozumiewanie się, gdyż mam mało czasu, a w dodatku chciałem jak najmniej ingerować w całe postępowanie windykacyjne. Pracownicy biura Ultimatum skompletowali wszystkie dokumenty i zaopiekowali się mną najlepiej jak potrafili. Polecam każdemu 🙂

Michaś

Znam ich dobrze - sprawdzona firma z Warszawy, dlatego opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna

28 sierpnia 2018

Korzystam z ich usług średnio raz w roku i muszę przyznać, że z windykacją radzą sobie świetnie.

Tadeusz z Wadowic

Najlepsza firma windykacyjna z jakiej korzystałem

28 sierpnia 2018

Nie pobrali ani złotówki za zweryfikowanie sprawy związanej z odzyskaniem należności finansowych od dłużnika.

Marek

Podsumowanie

55 z 5 ocen (na podstawie 31 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Dział: Windykacja

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa

Adres strony internetowej: www.kancelariaultimatum.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00

Dział obsługi Klienta
605 448 944
Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00