Sprawdź najnowsze o Kancelaria Ultimatum opinie z Warszawy i przekonaj się o skuteczności działań windykacyjnych. Działalność firmy Ultimatum sięga całego kraju, dlatego duża osób adekwatnie do ilości wystawionych opinii pomoże w zdecydowaniu czy jest to firma jakiej szukamy. Panowie w Ultimatum bez zaliczek czy opłat wstępnych zajmują się z miejsca każdą sprawą związaną z zadłużeniem nie zważając na poziom trudności i na jakim etapie obecnie jest postępowanie – pomagają zawsze. Trafionym sposobem na zweryfikowanie firmy odzyskującej pieniądze jak np. Kancelaria Ultimatum opinie BiznesFinder może pomóc w uniknięciu niemiłych niespodzianek związanych z niespłaconymi zobowiązaniami finansowymi. Najlepszym sposobem na znalezienie odpowiedniej firmy windykacyjnej jest zrobienie swoistego rodzaju rankingu firm windykacyjnych gdzie Kancelaria Ultimatum opinie miało, ma i zapowiada się, że cały czas będzie miała na wysokim poziomie. Skuteczność z jaką Panowie z Kancelarii Ultimatum działają  jest na światowym poziomie i to niepodważalnie – owa firma windykacyjna zweryfikowała ponad 10 tysięcy wniosków o ściągnięcie pieniędzy z dłużnika czyli wie co w trafi piszczy, a nie jak inne firmy tylko obiecują i zbywają. Pierwszy kontakt z Kancelarią Ultimatum miałem wtedy jak zostałem oszukany przez przyjaciela z którym prowadziłem biznes, ale na całe szczęście nie załamałem się i gdy zgłosiłem w Kancelarii Ultimatum dłużnika było już tylko z górki ponieważ takie firmy potrafią zrozumieć czego oczekuje klient i jak ucieka od odpowiedzialności dłużnik.

 

 

Nieustannie w firmie Kancelaria Ultimatum opinie wszyscy zmagamy się z trudnymi wyborami w życiu bez znaczenia jaki mamy status społeczny to każda osoba lub firma może z dnia na dzień stać się dłużnikiem i tak samo nic nie stoi na przeszkodzie, aby takowa osoba została oszukana przez dłużnika i sama potrzebuje pomocy. Najtrafniejszym i najbardziej sprawdzonym pomysłem na wybór kancelarii windykacyjnej wśród innych firm zajmujących się odzyskiwaniem pieniędzy i doskonałym miejscem na tego typu weryfikacje skuteczności jest powszechny i dobrze znany bieżący ranking firm windykacyjnych w 2019 roku, który potrafi wyłonić najbardziej skuteczną firmę windykacyjną. Pomoże nam określić dokładny profil danej kancelarii, pozwoli zapoznać się z cennymi opiniami i na finalnym etapie poszukiwania pozwoli przyspieszyć znalezienie danych teleadresowych. Nic dziwnego, że każda osoba szukająca osoby, która specjalizuje się w branży windykacyjnej często kończy w firmie Kancelaria Ultimatum opinie mają zadowalające, więc nie ma czego się obawiać. Jedyne co musimy zrobić to zdecydować się na odzyskanie pieniędzy, udanie się do biura Kancelarii Ultimatum i skuteczne wyegzekwowanie przetrzymywanych środków pieniężnych.

Gdzie znaleźć firmę windykacyjną skuteczną tak jak Kancelaria Ultimatum opinie mająca na wysokim poziomie?

Kolejnym serwisem w którym znajdziemy nie tylko opinie i recenzje zweryfikowanych osób jest dobrze znany wszystkim serwis opiniujący Oferteo.pl pomagający w odnalezieniu właściwego partnera biznesowego, który spełni nasze wymagania. Dotychczas nie będą na wizytówce Kancelaria Ultimatum opinie Oferteo znajdziemy wiarygodne opinie o świadczonych usługach zarówno w kraju jak i za granicą Polski, co uogólni zarys świadczonych usług na szerszej arenie międzynarodowej o jakiej marzy każdy właściciel biura windykacyjnego. Precyzyjne ustalenie wymagań klienta, który dopiero co został „oskubany” z ostatnich pieniędzy przez dłużnika potrafi zrozumieć Kancelaria Ultimatum opinie od klientów zweryfikowanych. Szybkość to kluczowy aspekt, którym wyróżnia się Kancelaria Ultimatum od innych firm konkurencyjnych, które nie „dorastają do pięt” prawdziwym graczom na rynku. Wszechstronność związana z kompleksową obsługą klienta prywatnego i biznesowego to niepodważalny aspekt, dzięki któremu Kancelaria Ultimatum wiedzie swój prym w świecie finansów.

Opinie o Kancelarii Ultimatum

Kancelaria Ultimatum opinie klientów:

Wszystko poszło pozytywnie z odzyskaniem długu

5,0 rating
30 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum jest bardzo dobrą firmą, pomagającą odzyskać należne pieniądze od dłużnika w naszej firmie.

Firma wulkanizacyjna

Szybko odzyskują długi

5,0 rating
29 czerwca 2019

Szczerze mówiąc moje zdanie o kancelarii Ultimatum to takie, że jest to bardzo rzetelna firma, jestem niezmiernie wdzięczna za odzyskanie pieniędzy.

Maryna

I gave them two issues and two won, i.e. one without a court, while in the second case they represented me in court with a positive effect

5,0 rating
29 czerwca 2019

Employees in Ultimatum are their greatest asset because they represent a really high level of service provision, which is evident from the number of won cases.

Jack

The Ultimatum law office managed to quickly and easily enforce the debtor's obligations that someone had to give away, and evaded it

5,0 rating
28 czerwca 2019

An experienced attorney at the Ultimatum Office will certainly help anybody to solve the problem of both the larger and the smaller ones without any advance payment. They quickly send letters also an additional plus.

Grace

Odzyskali ponad 10 000 zł

5,0 rating
28 czerwca 2019

Nasz klient nie zapłacił nam faktury na dość dużą sumę, ale dzięki kancelarii Ultimatum udało mi się odzyskać dużą kwotę za co dziękujemy całą firmą za to co dla nas zrobili w Ultimatum.

Aquapleser

After seeing what they did to me with the debtor and how quickly they regained their debt, I can almost guarantee satisfaction with their services

5,0 rating
27 czerwca 2019

They explained to me what are the options to enforce the debt and explain what I got in response from the debtor, so comprehensive service as to the smallest details.

Jennifer

Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma jak najbardziej pozytywną

4,0 rating
27 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to specjaliści z doświadczeniem. Udało się im uzyskać moje utracone pieniądze od klienta. Bardzo polecam to biuro windykacyjne.

Sandra

Pomogli mi w nietypowej sytuacji z pozytywnym finałem

5,0 rating
26 czerwca 2019

Polecam biuro windykacyjne Ultimatum ponieważ naprawdę mają osoby tam pracujące doświadczenie w odzyskiwaniu pieniędzy od klientów. Pomogli mi w nietypowej sytuacji i działali bardzo dyskretnie za co ogromny plus dla nich.

Florian

I used and I must say that gentlemen know each other on the job as hardly anyone in the country and I appreciate them for that. Thank you!

5,0 rating
26 czerwca 2019

Our company has used the services of Ultimatum many times and each time the debt was recovered on time with interest.

Louisa

Odzyskałam utracone pieniądze od kontrahenta

5,0 rating
25 czerwca 2019

Polecam tych specjalistów windykacyjnych z kancelarii Ultimatum gdyż tylko dzięki ich pomocy odzyskałam utracone pieniądze od kontrahenta.

Felicja

Polecam za dyskrecję i profesjonalizm

5,0 rating
25 czerwca 2019

Dzięki tym specjalistom od odzyskiwania długów nie straciłam dużej kwoty pieniędzy. Bardzo profesjonalnie działa ta firma windykacyjna. Polecam za dyskrecję i profesjonalizm.

Irmina

Ultimatum Law Firm is a very honest company serving clients all over the country

5,0 rating
25 czerwca 2019

A huge plus for employees of Ultimatum for knowing the current law of debt collection, which can be seen after the number of won cases. Recommend.

Lucas

Kancelaria Ultimatum odzyskuje pieniądze nie naruszając godności dłużnika

5,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo szybko w kancelarii Ultimatum pieniądze (długi) odzyskują nie naruszając godności dłużnika, co jest też ważne.

Anna

Są maksymalnie skuteczni w działaniach windykacyjnych

5,0 rating
24 czerwca 2019

Niezwykle dobra i rzetelna firma, bardzo miła obsługa jest w Kancelarii Ultimatum i są maksymalnie skuteczni w działaniach.

Jonatan

Pozytywna opinia

5,0 rating
24 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to firma konkret, szybko i fachowo, a co ważniejsze skutecznie odzyskują długi, polecam to biuro windykacyjne.

Sławomira

Radzą sobie bardzo dobrze z długami za zaległe faktury

5,0 rating
24 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM to konkretna biuro windykacyjne – bardzo dobrze zajmują się odzyskaniem pieniędzy za zaległe faktury.

Kaja

Odzyskanie pieniędzy od klienta poszło szybko

4,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo duży plus dla firmy odzyskującej długi ULTIMATUM za konkretność i rzeczowość, odzyskanie długu od klienta poszło szybko – niecałe 2 miesiące, firmę polecam w 100%.

Eugenia

Profesjonalizm i szybka pomoc na każdym etapie postepowania

5,0 rating
24 czerwca 2019

Można zaufać specjalistom z kancelarii Ultimatum gdyż mają doświadczenie w odzyskiwaniu pieniędzy. Profesjonalizm i szybka pomoc.

Bohdan

Polecam kancelarię Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Firma windykacyjna ULTIMATUM pomogła mi pozbyć się problemu z nieuczciwym klientem.

Ludomira

Odzyskali dług w 4 tygodnie

5,0 rating
24 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to 100% profesjonalizmu i zaangażowania w prowadzenie sprawy bez znaczenia na to jak bardzo dłużnik robi pod górkę.

Ildefons

Odzyskane 35 tys. zł

5,0 rating
24 czerwca 2019

Bardzo mocno dziękuję firmie Kancelaria Ultimatum za zaangażowanie i doprowadzenie sprawy do końca – łącznie od dłużnika odzyskali 35 000 zł.

Hurtownia zoologiczna

Odzyskałam pieniądze, które mi się po należały i bez firmy windykacyjnej Ultimatum nie udało by się to

5,0 rating
24 czerwca 2019

Po wielu różnych przebojach z dłużnikiem odzyskałam w końcu pieniądze, które mi się po prostu należały, dzięki biurze windykacyjnemu KANCELARIA ULTIMATUM z W-wy.

Roberta

Opinia pozytywna

5,0 rating
24 czerwca 2019

Podziwiam firmę Kancelaria Ultimatum za niezwykłą swobodę i profesjonalizm w rozmowach z klientem. Skuteczna pomoc na każdym etapie postępowania.

Hiacynt

5 gwiazdek dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma ode mnie bardzo dobrą i 5 gwiazdek ponieważ pomogła mi odzyskać pieniądze od klienta, który przez rok czasu był mi winien spora kwotę pieniędzy.

Hortensja

Kancelaria Ultimatum to naprawdę konkretne biuro windykacyjne

5,0 rating
23 czerwca 2019

Firma naprawdę konkretna jeśli chodzi o odzyskiwanie długów – nie maja z tym żadnych problemów.

Sebastian

Potrzebowali 2 miesiące na odzyskanie długu

5,0 rating
23 czerwca 2019

Pieniądze odzyskane dzięki Kancelarii Ultimatum w niecałe 2 miesiące za co bardzo im dziękuję

Cecylia

Wszystko poszło zgodnie z planem

5,0 rating
22 czerwca 2019

Wcześniej dłużnik się ociągał i nie chciał płacić, ale firma Ultimatum jak zajęła się sprawą okazała się bardzo skuteczna w działaniu wręcz niezbędna.

Bogumiła

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
22 czerwca 2019

Wszystko ok z tą firmą, dług bardzo szybko odzyskany. Pozytyw w 100% 🙂

Grzmisława

Zaoszczędziliśmy 4000 zł

5,0 rating
22 czerwca 2019

Udało się im w naszym imieniu odzyskać od dłużnika zwrot kosztów za windykację na ponad 4 tysiące złotych.

Domicela

Jak odzyskiwać długi to tylko z kancelarią Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Osobiście bardzo polecam kancelarię Ultimatum. Ściągnęli w moim imieniu całą kwotę łącznie z odsetkami za instalację wod-kan-gaz od dłużnika.

Eugeniusz

Rekomenduję usługi kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Sprawa windykacyjna, którą prowadzili w kancelarii Ultimatum została zakończona sukcesem czyli odzyskaniem pieniędzy w 100% – osobiście po raz kolejny już im zaufałam i jestem bardzo zadowolona.

Teodora

Wielki pozytyw dla kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Bardzo dobrym ruchem było skorzystanie z usług profesjonalnej firmy windykacyjnej KANCELARIA ULTIMATUM, która ma świetne wyczucie w skomplikowanych tematach.

Elwira

Jestem zadowolona z usług świadczonych przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Cała sprawa dotyczyła dużych pieniędzy i ze względu na jej trudność trwała długo i średnio skutecznie, dopiero jak trafiłam z polecenia na biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM sprawy nabrały rozpędu, aż dług został odzyskany. Dziękuję i polecam 🙂

Roberta

Wszystko załatwione na wysokim poziomie

5,0 rating
22 czerwca 2019

Działają naprawdę profesjonalnie i dyskretnie. Firma ULTIMATUM zna się na swojej pracy jak nikt inny. Pomogą każdemu kto ma problem z dłużnikiem. POLECAM

Gilbert

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
22 czerwca 2019

Już właściwie się pogodziłem z tym, ze straciłem pieniądze, które był mi winien klient, ale kolega mi polecił biuro windykacyjne ULTIMATUM i właśnie ta firma pomogła mi odzyskać cały dług. Dziękuję !!!!

Drogomir

Odzyskali pieniądze za nieopłacone faktury

5,0 rating
22 czerwca 2019

Mam hurtownie z produktami zoologicznymi i jak to bywa z niektórymi sklepami, po prostu nie uiszczają opłat za wystawione faktury. Faktury wystawiłam, a pieniędzy nie miałam, wiadomo, ze też je potrzebowałam żeby mieć płynność finansową. Zwróciłam się do Kancelarii Ultimatum i i pomogli odzyskać to co mi się należało.

Przedsiębiorstw handlowe

Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma na najwyższym poziomie

5,0 rating
22 czerwca 2019

W biurze windykacyjnym KANCELARIA ULTIMATUM jest bardzo profesjonalna obsługa, więc jak najbardziej polecam tą firmę.

Hildegarda

Świetne biuro windykacyjne

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług w wysokości 38 000 zł w 4 miesiące walcząc na drodze sądowej.

Renata

Polecam to biuro windykacyjne

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM działa bardzo profesjonalnie, a także dyskretnie. Szczerze polecam to biuro windykacyjne.

Otokar

Pionierzy na rynku windykacji

5,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM to lider na rynku windykacji i przekonał się o tym każdy kto korzystał z ich usług.

Lubomira

Odzyskane 18 000 zł

5,0 rating
21 czerwca 2019

Naprawdę szkoda czasu i nerwów na nierzetelne firmy windykacyjne – Kancelaria Ultimatum zrobiła to dobrze, szybko i fachowo.

Waleria

Pozytywna rekomendacja

4,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum działała dla nas w kolejnej sprawie i kolejny raz z sukcesem zakończone zostało postępowanie.

Dagna

Szybcy w działaniach i efektywni

5,0 rating
20 czerwca 2019

Polecamy wszystkim firmom kancelarię Ultimatum tym wszystkim, którzy cenią sobie współpracę na jasnych i uczciwych zasadach.

Waleria

POLECAM

5,0 rating
20 czerwca 2019

Dzięki fachowej i profesjonalnej interwencji przedstawiciela firmy i naszego opiekuna, jego świetnej orientacji w branży windykacyjnej, znajomości realiów rynkowych oraz doskonałego wyczucia tematu sprawę udało się załatwić skutecznie i szybko odzyskaliśmy należności od dłużnika w kwocie 45 000 zł.

Gertruda

Niezwykle szybkie zajęcie się naszą sprawą

5,0 rating
20 czerwca 2019

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować firmie ULTIMATUM za profesjonalne i bardzo szybkie zajęcie się naszą sprawą z którą borykaliśmy się sami od dawna.

Napoleon

Szybko odzyskiwaliśmy swoje pieniądze

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystaliśmy z usług kancelarii Ultimatum już kilkukrotnie. Za każdym razem sprawy zakończyły się pomyślnie i szybko odzyskiwaliśmy swoje pieniądze za niezapłacone faktury.

Olimpia

Zawodowcy

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystałam już nie jeden raz z usług kancelarii Ultimatum. Za każdym razem pełen profesjonalizm w realizowaniu powierzonych im zadań.

Konstanta

Polecam biuro windykacyjne ULTIMATUM

5,0 rating
19 czerwca 2019

Tak jak obiecali w Ultimatum, dokładnie tak zrobili. Dobrze mieć taką sprawdzoną firmę w razie problemów z dłużnikami. Dziękujemy!!!

Iwo

W nieco ponad miesiąc odzyskaliśmy cały dług

5,0 rating
19 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum znają się na swoim fachu, od razu uruchomili temat i w miesiąc odzyskaliśmy całą należność od dłużnika.

Cezariusz

Ocena bardzo dobra

5,0 rating
19 czerwca 2019

Sprawa zlecona biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum przebiegła bardzo sprawnie. POLECAMY TO BIURO W 100% 🙂

Luiza

Bardzo dziękuję za pomoc

5,0 rating
18 czerwca 2019

Świetni, dyskretni fachowcy pracują w kancelarii Ultimatum. W sam raz do poważnych spraw. Polecam

Mirona

Polecam

5,0 rating
18 czerwca 2019

Tylko ta firma umiała nam pomoc i odzyskać utracone pieniądze.

Samson

Jestem zadowolony z usług świadczonych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2019

Działają skutecznie i przykładają się do swojej roboty tak dobrze jak to tylko możliwe.

Franciszek

Polecam firmę ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Po bezskutecznych próbach samodzielnego ściągnięcia długu firma Kancelaria Ultimatum wzięła ten problem na siebie i zaowocowało to odzyskaniem długu.

Patrycja

Polecam współpracę z firmą KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Gdybyśmy dłużej czekali z zaangażowaniem w sprawę firmy windykacyjnej, moglibyśmy mieć ogromne trudności z odzyskaniem jakiejkolwiek części zobowiązań ze strony dłużnika – dobrze, że w porę uświadomiła nas kancelaria Ultimatum i udało się odzyskać pieniądze.

Przybysława

Odzyskała nam kancelaria Ultimatum 12 tys. zł.

4,0 rating
17 czerwca 2019

Nie spodziewaliśmy się, że w tak skomplikowanej i wielowątkowej sprawie uda się szybko i bez sądu ściągnąć wszystkie należności od dłużnika.

Arabela

Odzyskane 35000 złotych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyskała dla mnie szybko 35 tysięcy złotych za roboty budowlane od nieuczciwego zleceniodawcy, który skutecznie unikał spłaty swoich zobowiązań kilka miesięcy

Hieronim

Pozytywnie wszystko załatwili

5,0 rating
16 czerwca 2019

Polecam zlecenie odzyskiwania niezapłaconych faktur biurze windykacyjnemu KANCELARIA ULTIMATUM z Warszawy, która obsługuje klientów z całego kraju.

Sawin

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
16 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum są skuteczni i to najważniejsze!!! W końcu dzięki temu biurze windykacyjnemu odzyskałam pieniądze.

Elżbieta

Odzyskane ponad 20 tysięcy za co bardzo dziękuję kancelario Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to skuteczna pomoc w odzyskiwaniu należności, pomogli mi odzyskać 22 tys. zł.

Ewa

W końcu znalazła się firma, która mnie szczęśliwiła

5,0 rating
15 czerwca 2019

Działają szybko i skutecznie. Ja odzyskałam to co chciałam. Bardzo polecam kancelarię Ultimatum!!!

Kamila

Jestem usatysfakcjonowany z przeprowadzonych przez kancelarię ULTIMATUM działań windykacyjnych, co w efekcie pozwoliło odzyskać cały dług

5,0 rating
15 czerwca 2019

Firmę KANCELARIA ULTIMATUM oceniam jak bardzo uczciwą, stosującą dobre i równie uczciwe praktyki, dzięki którym odzyskuje się pieniądze.

Firma informatyczna

Recenzowana Kancelaria Ultimatum opinie wśród klientów biznesowych ma najbardziej pasujące dla naszej firmy spośród wszystkich kancelarii windykacyjnych

5,0 rating
15 czerwca 2019

Nie bez powodu Kancelaria Ultimatum opinie ma pisane pryzmatem superlatyw przez jakie widzą firmę odbiorcy z zewnątrz np. nasza firma, której to biuro windykacyjne pomogło w ustaleniu adresu dłużnika. Nie było proste namierzyć firmę, która zalegała z opłatami ponieważ nie byliśmy pierwszą jednostką, którą wysiudali na niezłą „kapustę” myśląc, że upiecze im się w najlepsze. Jenak trochę rozpędzili się za bardzo nie będąc świadomym powagi sytuacji i ogromu pracy jaka musi być włożona, aby dociec kto zawinił i która strona ma rację. Jak Kancelaria Ultimatum już odnalazła właściciela-oszusta, który dowodził a’la firmą to było z górki ponieważ po odnalezieniu osoby zalegającej z opłaceniem faktur. Jak można opisać ową firmę odzyskującą należności finansowe? Na pewno są profesjonalistami, bo w moim przypadku amator by nie poradził sobie z tak poważnym przypadkiem jakiego mogliśmy doświadczyć u nas w biurze – można pokrótce stwierdzić, że kancelaria Ultimatum to najlepszy ekspert finansowy specjalizujący się w branży windykacyjnej.

Tobiasz

Kancelaria Ultimatum zna się lepiej niż najlepiej na ściąganiu długów

5,0 rating
15 czerwca 2019

Jeśli nie chcecie tracić nerwów na rozmowy z klientem to warto skorzystać z usług firmy, która załatwia to szybko i profesjonalnie w Waszym imieniu.

Dagmara

Teraz jak pieniądze są odzyskane to jestem radosna i uradowana przez cały czas

5,0 rating
14 czerwca 2019

Jeśli chodzi o takie działania windykacyjne w których pomaga Kancelaria Ultimatum to nie ma w całym kraju lepszej firmy niż Kancelaria Ultimatum.

Gilbert

Uradowana 🙂

5,0 rating
14 czerwca 2019

Wszystko się udało, szybko firma Kancelaria Ultimatum uratowała moja gotówkę za co bardzo dziękuję.

Aleksandra

Super współpraca z kancelarią Ultimatum

5,0 rating
14 czerwca 2019

Korzystałem z pomocy tej firmy, by odzyskać pieniądze od nieuczciwego klienta z czystym sumieniem daje im 5 gwiazdek.

Mikołaj

Skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum obowiązuje profesjonalne podejście do klienta na każdym etapie postępowania !!! Skuteczność w 100% !!!

Milena

Jestem wniebowzięty jak zobaczyłem z jaką skutecznością kancelaria ULTIMATUM odzyskuje długi

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum działają szybko i sprawnie, polecam firmę windykacyjną.

Klaudia

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE

5,0 rating
13 czerwca 2019

Działają szybko i profesjonalnie. Można na nich liczyć. Za pierwszym razem odzyskali 21 tys. euro i za drugim razem 34 tys. euro.Polecam

Gryzelda

Po tym jak zobaczyłem pieniądze na koncie wywalczone przez ULTIMATUM jestem cały w skowronkach

5,0 rating
12 czerwca 2019

Klient nie płacił za faktury, więc postanowiłem zlecić zewnętrznej firmie zajęcie się problemem i kancelaria Ultimatum zrobiła to fenomenalnie!!!

Dariusz

Profesjonalne biuro windykacyjne

4,0 rating
12 czerwca 2019

Miałem okazję współpracować z firmą Ultimatum przy sprzedaży długów i chwalę sobie za poważne podejście do tematu windykacji i zorganizowane działanie bez znaczenia na wysokość długu.

Julian

Godna polecenia firma windykacyjna

5,0 rating
12 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum szybko podejmuje działania przynoszące wyniki takie jak się oczekuje.

Arkadiusz

Skuteczne biuro windykacyjne

5,0 rating
11 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ma profesjonalne podejście do klienta oraz odznacza ich miła obsługa. Firma wywiązuje się z powierzonych im zadań w 100%.

Honorata

Ucieszyłem się jak Kancelaria Ultimatum odzyskała dług w 2 miesiące bez nerwów i zbędnych przepychane z dłużnikiem

5,0 rating
11 czerwca 2019

Polecam i to bardzo firmę Kancelaria Ultimatum jeśli chodzi o odzyskiwanie należności.

Michał

Sfinalizowali całe postępowanie windykacyjne w niespełna 3 tygodnie

5,0 rating
11 czerwca 2019

Dobrze trafiłem, Kancelaria Ultimatum to porządna firma, gdzie stawia przede wszystkim na kontakt z klientem.

Żaklina

Dobra obsługa klienta

5,0 rating
10 czerwca 2019

Skuteczni w odzyskiwaniu pieniędzy za niezapłacone faktury.

Konstancja

Kancelaria Ultimatum jest skuteczna i przede wszystkim szybka w działaniu

5,0 rating
10 czerwca 2019

Dzięki Kancelarii Ultimatum szybko odzyskałam zaległe pieniądze.

Diana

Daje im 5 gwiazdek

5,0 rating
10 czerwca 2019

Napisze o kancelarii Ultimatum krótko, zwięźle i na temat – konkretna firma windykacyjna, która odzyskała dług w bardzo krótkim czasie. Polecam!!!

Jeremiasz

Bardzo solidna firma - odzyskali ponad 23 tysiące złotych

5,0 rating
9 czerwca 2019

Warto współpracować z Kancelarią Ultimatum. Polecam

Anastazy

Znają się na prawie bardzo dobrze w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
9 czerwca 2019

Pomogli mi poradzić sobie z wieloma klientami, którzy nie płacili za towar i mieli nieopłacone faktury przez dłuższy czas.

Racimir

Kancelaria Ultimatum jest bardzo profesjonalna

5,0 rating
9 czerwca 2019

Maja doświadczenie w odzyskiwaniu pieniędzy od nieuczciwych klientów.

Miranda

Pełen profesjonalizm i obsługa panuje w kancelarii Ultimatum - klasa sama w sobie, jedyna w swoim rodzaju taka skuteczna firma windykacyjna

5,0 rating
8 czerwca 2019

Polecam firmę w 100% kancelarię Ultimatum. Świetny kontakt i bardzo szybkie efekty działań.

Jeremiasz

Dwóch dłużników mniej dzięki kancelarii Ultimatum

5,0 rating
8 czerwca 2019

Zleciłem firmie ULTIMATUM windykację 2 dłużników z kraju tj. z Rzeszowa oraz Szczecina za faktury sprzed ponad roku i w ciągu paru tygodni załatwili sprawę i ściągnęli całość zadłużenia.

Sławomir

Dzięki nim udało mi się odzyskać pieniądze od nierzetelnego klienta

5,0 rating
8 czerwca 2019

Musiałam skorzystać z pomocy tej firmy. Właśnie o taka pomoc mi chodziło. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam kancelarię Ultimatum!!!

Miranda

Świetna jest Kancelaria Ultimatum - wielki pozytyw dla nich za starania!!!

5,0 rating
7 czerwca 2019

Właśnie o tak dyskretna pomoc mi chodziło jaka jest na porządku dziennym w kancelarii Ultimatum. Ci specjaliści windykacyjni znają się na tym co robią i nigdy nie działali wbrew moim zaleceniom.

Napoleon

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum

5,0 rating
7 czerwca 2019

Zleciłem windykację należności od klienta, której mi nie udało się ściągnąć przez kilka miesięcy, a im się udało w miesiąc czasu.

Paweł

Bezpłatna weryfikacja wstepna

5,0 rating
7 czerwca 2019

Doradzili mi w kancelarii Ultimatum w jaki sposób najlepiej przeprowadzić windykację abym jak najwięcej z tych pieniędzy odzyskała.

Marita

Obsługa bardzo rzetelna i są biegli w znajomości obecnie panujących przepisów prawa windykacyjnego

5,0 rating
6 czerwca 2019

Polecam dla osób, które chcą odzyskać swoje pieniądze w szybkim czasie bez zbędnych formalności.

Adrian

Super mi się współpracowało z firmą Ultimatum

5,0 rating
6 czerwca 2019

Polecam kancelarię Ultimatum przede wszystkim ze względu na szybkość działania i zdecydowanego podejmowania kroków.

Narcyz

Odzyskałem duży dług. Polecam

5,0 rating
6 czerwca 2019

Wszystko się udało dzięki ich pomocy – kancelaria Ultimatum odzyskała 65 000 zł.

Gerwazy

Znają się na temacie

5,0 rating
5 czerwca 2019

Szybko odzyskali pieniądze od dłużnika – dług opiewał tylko na 5 tys. zł., ale i też taką drobnicą zajęli się za co jestem bardzo wdzięczny 🙂

Edward

Pozytywna opinia o biurze Ultimatum

4,0 rating
5 czerwca 2019

Początkowo dość chłodno podszedłem do tematu zlecenia firmie sprawy, nie dawałem większych szans sobie na szybkie zamknięcie tematu, dłużnik skutecznie unikał płatności, ale po bezskutecznej walce w pojedynkę zleciłem sprawę kancelarii Ultimatum, która w miesiąc czasu odzyskała cały dług stąd w świetle mojego spostrzegania o nich mogę śmiało polecić to biuro windykacyjne.

Witold

Gorąco polecam

5,0 rating
5 czerwca 2019

Windykacja należności skomplikowanej sprawy od dłużnika z branży finansowej skończyła się dzięki kancelarii Ultimatum wielkim powodzeniem.

Erwin

Kompetentni w 100%

5,0 rating
4 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum jest to bardzo profesjonalna firma, która potrafi zrozumieć oszukanego na pieniądze człowieka czy jak w moim przypadku firmę.

Judyta

Kompetentna i bardzo rzetelna firma windykacyjna

5,0 rating
4 czerwca 2019

Bardzo polecam firmę kancelaria Ultimatum do odzyskiwania należności.

Biuro projektowe

Windykatorzy na miarę 2019 roku 🙂

5,0 rating
4 czerwca 2019

W pierwszej kolejności windykatorzy szybko wyegzekwowali podpisany dokument z rozliczeniem długu, a potem spłynęły od dłużnika pieniądze. Polecam za szybkie i skuteczne działanie kancelarię Ultimatum wszystkim osobom potrzebującym szybkiej i fachowej pomocy windykacyjnej.

Franciszek

Polecam specjalistów z biura windykacyjnego Ultimatum

5,0 rating
3 czerwca 2019

Bardzo dobra firma, dzięki której odzyskałam pieniądze. Było ciężko, zwłaszcza że dłużnicy ukrywali swoje prawdziwe dochody, ale dla Kancelarii Ultimatum nie ma rzeczy niemożliwych.

Ramona

Mistrzostwo świata jak szybko i bezproblemowo poradzili sobie z dłużnikiem

5,0 rating
3 czerwca 2019

Bardzo polecam, jeśli macie problem z jakimś klientem, któremu nie specjalnie spieszy się z opłacaniem faktur za produkty lub usługi jakie kupował lub z jakich korzystał.

Sylweriusz

W kancelarii Ultimatum znają się na swojej pracy

5,0 rating
3 czerwca 2019

Poradzą sobie z każdą sytuacja. Szybko wywiązali się z mojego zlecenia i chwała im za to. Dziękuję i polecam!!!!

Ingryda

Serdecznie POLECAM zawodowców 🙂

5,0 rating
2 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum odzyskała dla naszej firmy ponad pół mln złotych od hurtowni budowlanej, która brała w naszym zakładzie surowiec. Polecamy to biuro windykacyjne w 100% 🙂

Sławomir Archibudex

Kancelaria Ultimatum to świetna i dyskretna pomoc windykacyjna

5,0 rating
2 czerwca 2019

Pomogli mi nie raz odzyskać utracone pieniądze. Działają szybko i fachowo. Polecam kancelarię Ultimatum!!!!!!!

Cyryl

Fachowcy jakich szukać ze świecą w ręku

5,0 rating
2 czerwca 2019

Bardzo polecam specjalistów z kancelarii Ultimatum. Firma pomaga w problemach z nieuczciwymi klientami. Dziękuję, że pomogliście mi odzyskać 15 000 zł.

Kosma

Polecam szczególnie ich detektywa windykacyjnego

4,0 rating
1 czerwca 2019

Kompetentni ludzie, którzy zna się na temacie odzyskiwania należności finansowych.

Maksym

Sprawili mi radość informacją, że "dług został odzyskany - proszę czekać na przelew"

5,0 rating
1 czerwca 2019

Obyło się bez sądów i prawników z innych zewnętrznych kancelarii, dzięki biurze windykacyjnemu ULTIMATUM.

Eryka

Dzięki nim udało mi się uporać z klientem

5,0 rating
1 czerwca 2019

Odzyskanie środków finansowych będzie możliwe jedynie z pomocą tych specjalistów windykacyjnych – działają dyskretnie i efektywnie. Dzięki nim udało mi się uporać z klientem i nie straciłam ani złotówki. Polecam kancelarię Ultimatum.

Mirela

Bardzo dobra kancelaria

5,0 rating
29 maja 2019

U nas dzięki tej kancelarii udało się odzyskać ponad 50 000. Mają jasne i klarowne warunki współpracy a do tego skutecznie działają

Damian

Nigdy nie ma opłat wstępnych jak u innych nawet po kilka tysięcy za sprawę jak utopił mój przyjaciel przez jakąś firmę z Krakowa

3,0 rating
13 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum sama sobie znalazł w szybkim czasie dane dłużnika po samym peselu, bo tak się ukrył, że nawet adresy pozmieniał, ale jak tylko otrzymał pismo od Kancelarii Ultimatum to przeżył niezły szok, że go namierzyli. Kancelaria Ultimatum zweryfikował bezpłatnie majątek dłużnika po rodzinie czy czegoś nie zachomikował. Polecam firmę w 100% 🙂

Mariusz z Sosnowca

Bez najmniejszych zastrzeżeń do wykonywanej pracy przez Kancelarię Ultimatum z Warszawy

4,0 rating
12 stycznia 2019

Jestem zadowolonym klientem firmy Kancelaria Ultimatum opinie mam o nich bardzo dobrą ponieważ ściągnęli z dłużnika pieniądze, których sam nie mogłem wyegzekwować od przeszło 2 lat. Szybko, skutecznie i profesjonalnie jak przystało na prawdziwych windykatorów ze stolicy kraju.

Klient Kancelarii Ultimatum

Niezastąpiona Kancelaria Ultimatum opinie posiada najlepsze z wszystkich dostępnych firm windykacyjnych na rynku dająca gwarancję zadowolenia

5,0 rating
10 stycznia 2019

U mnie Kancelaria Ultimatum spisała się 2 razy na medal, dlatego oceniam ich pracę bardzo dobrze – odznacza ich skuteczność, efektywność i pełen profesjonalizm. Pierwsza sprawa była sprawą windykacyjną, dzięki której chciałam odzyskać alimenty od mojego byłego męża, oczywiście dla dziecka, które nigdy nie interesowało. Nie dość, że mój ex nigdy nie płacił alimentów to jeszcze bezczelnie ucieka od odpowiedzialności. Dopiero Kancelaria Ultimatum opinie na temat mojego męża przedstawiła subiektywnie i w sądzie to wystarczyło. Musiał oddać pieniądze za alimenty za 3 lata wstecz oraz został ostro zobligowany to przyszłościowego uregulowania wszystkich należności. Druga sprawa jaką zajęła się Kancelaria Ultimatum z Warszawy tyczy się umowy o pracę, gdzie mój pracodawca nie zapłacił mi za łącznie 2 miesiące pracy plus ekwiwalent za niewykorzystany urlop – łącznie wyszło ponad 8 tys. zł i uważam, że jest to tak duża suma że nie zostawię tego. Pomogli mi w jednej i drugiej sprawie tak, że za każdym razem dłużnik był biedny, a Ja szczęśliwa. Rekomenduję i polecam usługi świadczone przez ową Kancelarię wierzytelności Ultimatum.

Karolina z Biesiekierza

Wzorowe biuro windykacyjne o nazwie Kancelaria Ultimatum cechuje stanowczość i zdobywana przez lata wiedza z zakresu prawa

5,0 rating
19 grudnia 2018

Rekomenduje firmę Kancelaria Ultimatum za to, że już 3-krotnie pomogła mi i całej mojej rodzinie odzyskać pieniądze jakie pewien oszust wyegzekwował na nas podchwytliwym pismem, ale dobrze że w porę zgłosiliśmy taką sytuację Kancelarii Ultimatum posiadającej szereg wysoko punktowanych opinii, które nie biorą się znikąd. Polecam wszystkim 🙂

Michał

Dziękuję Panie Rafale i Panie Marcinie za trud, który włożyliście, aby odzyskać moje pieniądze

5,0 rating
6 grudnia 2018

Daje 5 gwiazdek za wzorowo wypełnioną misję polegającą na odzyskaniu pieniędzy od perfidnego dłużnika, który nieustannie robi nowe zaległości nie regulując zaległych. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum położyła kres temu misternemu procederowi. Gratuluję!

Mateusz243098

Ciekawe rozwiązania i instrumenty prawne

5,0 rating
20 października 2018

Firma Ultimatum działa bardzo solidnie i szybko odzyskuje pieniądze od dłużników bez znaczenia na miejsce zamieszkania oszusta. Bardzo miła i udana współpraca na każdym etapie prowadzonej sprawy. Wyśmienity kontakt przez cały czas.

Mikołaj

Polecam ich usługi

5,0 rating
20 października 2018

W Kancelarii Ultimatum znają się na tym co robią, pracownicy są bardzo mili i tłumaczą wszelkie niejasności jakie można napotkać przy odzyskiwaniu długu od dłużnika-oszusta. W 100% zasługują na swoją ocenę i świetną reputację.

Torexo

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
20 października 2018

Kancelaria Ultimatum jest to na pewno jedna z największych biur windykacyjnych z jakimi miałam okazję współpracować. Branża elektroniczna niestety nie jest łatwa w dzisiejszych czasach, jednak odzyskanie pieniędzy od klientów przebiegło w naszym przypadku bardzo sprawnie i o dziwo bez żadnych opóźnień czy też problemów..

Kaja

Mistrzowie windykacji długów

5,0 rating
20 października 2018

Dzięki Kancelarii Ultimatum odzyskałem od oszustów wszystkie należności, a doskonale wiem że działając w pojedynkę nie miałbym żadnych szans. Jednoznacznie stwierdzam, że warto skorzystać z usług tego biura windykacyjnego.

Piotr Grudziądz

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
20 października 2018

Osobiście jestem wręcz zachwycony współpracą z firma Ultimatum ponieważ specjaliści w każdym calu, którzy wiedzą jak radzić sobie z problemami, a dokładnie jak egzekwować długi. Polecam!

Andrzej z portu

Kancelaria Ultimatum Rafał Jarocki mnie obsługiwał i jestem usatysfakcjonowany

5,0 rating
20 października 2018

Niezmierni miła obsługa klientów, pracownicy Ultimatum wszystko doradzą i w dodatku za darmo – pobierają dopiero opłatę za odzyskany dług i to % od wygranej sprawy, więc każdego stać na ich usługi. Polecam wszystkim ponieważ są profesjonaliści. Nie warto samemu tracić nerwów na pisanie pism o których nie ma się bladego pojęcia.

Ryszard

OPINIE O KANCELARII ULTIMATUM

5,0 rating
20 października 2018

Miałem możliwość współpracy z firmą Ultimatum i odzyskali całe zadłużenie, wszystko odbyło się ekspresowo, bez kłopotów i zbędnych formalności – wszystko oni załatwiali.

Klient

Kancelaria Ultimatum Polsat reklama

5,0 rating
20 października 2018

Kancelaria Ultimatum bardzo profesjonalna z bardzo przejrzystą ofertą. Sprawnie działająca, rzeczowa, odnajdują dłużników w całej europie. Polecam wszystkim usługi firmy Ultimatum w której oszuści nie mają szans na walkę. Zauważyłem ich firmę kiedyś w telewizji, sprawdziłem usługi i nie żałuję tego bo odzyskali cały dług.

Mechanik z Ełku

Kancelaria Ultimatum oszuści chowają się jak słyszą tą nazwę

5,0 rating
20 października 2018

Pracują szybko, uczciwe i profesjonalne – podejście do współpracy jak przystało na prawdziwych fachowców na najwyższym poziomie. Oby było tak dalej Panowie jak u mnie bo dzięki Wam uwierzyłem że jest jeszcze szansa na lepsze jutro.

Lucna

Firma godna polecenia

5,0 rating
20 października 2018

Współpraca z ULTIMATUM nawiązaliśmy przypadkiem – bez rekomendacji i ciesze się, że tak się stało, gdyż poznałam cały zespół Ultimatum, dzięki któremu udało się nam odzyskać już spisane na straty należności, dlatego duży plus.

Matylda

Dług odzyskany w całości

5,0 rating
20 października 2018

Zdecydowanie należy podkreślić wysoką jakość obsługi Klienta, dbałość Kancelarii Ultimatum o komfort informacyjny na każdym etapie realizacji zleconej usługi. Z czystym sumieniem rekomenduję to biuro windykacyjne.

Grzegorz

Satysfakcjonujący finał postępowania windykacyjnego

5,0 rating
20 października 2018

Jeśli chodzi o firmy windykacyjne to Kancelarie Ultimatum opinie ma najbardziej trafne co do wymagań naszej firmy, Dziękujemy za pomoc jaką nas obdarzyli i za to, że oszuści zostali przegonieni.

Edward

Kancelaria Ultimatum OPINIE

5,0 rating
20 października 2018

Opinie o Kancelarii Ultimatum są zawsze pozytywne ponieważ Panowie znają się na swojej „robocie” i nie zamierzają się nigdy poddawać, co owocuje pozytywnymi finałami postępowań windykacyjnych.

Janusz

Oszust windykacyjny pokonany przez firmę Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
20 października 2018

Dłużnik, a dokładnie ujmując OSZUST nie wywiązał się z fv od sierpnia 2017 roku, pomimo licznych polubownych prób zamknięcia sprawy i rozliczenia się, ale bez skutku. Pan Marcin z Ultimatum sytuację rozwiązał w niespełna miesiąc czasu. Dziękuję, polecam i podziwiam. Pieniądze wszystkie wróciły na moje konto.

Wulkanizacja Wrocław

Rewelacyjny kontakt, szybka realizacja zleconych usług

5,0 rating
20 października 2018

Pani Rafał załatwiła sprawę długu, a dokładnie dłużnika w bardzo krótkim czasie za naprawdę znikome prowizyjne wynagrodzenie. Jestem zadowolona.

Zosia

Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
20 października 2018

W naszej spółce korzystaliśmy z usługi windykacyjnej ponieważ pewien oszust nie chciał opłacił faktury za usługi.. Fachowa i szybka obsługa klienta. Szybkie i skuteczne działanie tępiące dłużników. Konkurencyjne ceny, bez opłat wstępnych. 100% satysfakcji.

Paweł

Opinia pozytywna o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
20 października 2018

Fachowa firma na europejskim poziomie od tępienia oszustów. Pomoc windykacyjna na najwyższym poziomie – kasa odzyskana błyskawicznie i bez żadnych problemów. Super ludzie!

Tomasz

Odzyskiwanie długów od oszustów

5,0 rating
20 października 2018

Profesjonalnie, sprawnie, precyzyjnie i najważniejsze – zorientowani w w swoich zawodzie. Kancelaria Ultimatum świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie. Ocena 5/5 za całokształt.

Monika

Pozytywne odczucia

5,0 rating
20 października 2018

Z całego serca polecamy ich profesjonalne podejście do działania i rekomendujemy jako zaufaną firmę.Pomogli nam wyjść z opresji, gdzie inni rozkładali ręce. Polecamy

Hurtownia elektroniczna

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
20 października 2018

Udało się w ekspresowym czasie odzyskać dług. Działają bez opóźnień, naprawdę szybko i sprawnie, a przede wszystkim efektywnie. Dziękuję i pozdrawiam Pana Rafała.

Maxeres

Polecam Ultimatum

5,0 rating
20 października 2018

Bardzo polecam firmę Ultimatum. Przez ponad rok czasu próbowałem odzyskać pieniądze od klienta angielskiego. Telefon dłużnika milczał i już sam zwątpiłem. Postanowiłem zaangażować w sprawę kancelarię Ultimatum i to był strzał w dziesiątkę.

Kamilo

Program w polsacie - widać że dosłownie nikomu nie podarują

5,0 rating
17 października 2018

Od momentu kiedy, dzięki Kancelarii Ultimatum dostałem pierwszy przelew zwrotny od dłużnika uwierzyłem, że się uda i odzyskają cały dług. Dzisiaj pozostało mi śmiać się z całej sytuacji ponieważ cała kwota została odzyskana za co niezmiernie dziękuję i daje ocenę 5.

Adrian

Oszust tzn. nasz dłużnik został puszczony w skarpetkach

5,0 rating
16 października 2018

Kancelaria Ultimatum odnalazła dłużnika aż w Alpach i przedstawili jego położenie względem prowadzonego postępowania i sam poprosił o numer konta aby móc wpłacić pieniądze za nieopłacone usługi. W tym biurze windykacyjnym pracują naprawdę specjaliści znający się na rzeczy.

Janina

Najlepsi do ścigania mojego oszusta

5,0 rating
15 października 2018

Kompleksowo zajęli się całą sprawą windykacyjną nie pobierając żadnych pieniędzy za weryfikację i prowadzenie sprawy – dopiero na koniec rozliczyliśmy się procentowo. Gorąco polecam i zachęcam do wypróbowania usług firmy Ultimatum.

Rafał

Kasa odzyskana

5,0 rating
14 października 2018

Pomagają bez zbędnego gadania – oszuści nie mają szans w walce z Ultimatum ponieważ oni znają się na prawię i na dłużnikach, więc walka z tym biurem to jak walka z wiatrakami. Trzeba zapłacić i tyle. Polecam

Marek z Mielna

Bat na oszustów

5,0 rating
12 października 2018

Biuro windykacyjne z którego regularnie korzystamy o nazwie ULTIMATUM pomaga nam wyplewić dłużników w naszej firmie i odgrywa kluczową rolę w regulowaniu należności finansowych u krajowych i zagranicznych kontrahentów.

Mirek z Ełku

Polecam Kancelarię Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
11 października 2018

Znakomite podejście do klienta i rozumienie problemów drugiej osoby ponieważ jest to ważne w momencie kiedy zostaliśmy oszukani lub co gorsza bez pieniędzy. Umieją odnaleźć dłużnika nawet jak ukrywa się za granicami kraju, więc duży plus dla nich za to, a dwa to mają najwyższą skuteczność w odzyskiwaniu długów.

Marika

Załatwiają wszystkie formalności w imieniu klienta

5,0 rating
10 października 2018

Kancelaria Ultimatum znajdująca się w stolicy kraju, a dokładnie przy ul. Złota 59, 00-120 Warszawa, więc dojazd dobry, lokalizacja przyjazna komunikacji miejskiej, ale ja wybrałem zdalne porozumiewanie się, gdyż mam mało czasu, a w dodatku chciałem jak najmniej ingerować w całe postępowanie windykacyjne. Pracownicy biura Ultimatum skompletowali wszystkie dokumenty i zaopiekowali się mną najlepiej jak potrafili. Polecam każdemu 🙂

Michaś

Znam ich dobrze - sprawdzona firma z Warszawy, dlatego opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna

5,0 rating
28 sierpnia 2018

Korzystam z ich usług średnio raz w roku i muszę przyznać, że z windykacją radzą sobie świetnie.

Tadeusz z Wadowic

Najlepsza firma windykacyjna z jakiej korzystałem

5,0 rating
28 sierpnia 2018

Nie pobrali ani złotówki za zweryfikowanie sprawy związanej z odzyskaniem należności finansowych od dłużnika.

Marek

Podsumowanie

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 142 reviews)
Znakomite opinie94%
Bardzo dobre5%
Zadowalające1%
Mizerne0%
Słabe0%

Nazwa firmy: Kancelaria Ultimatum

Dział: Windykacja

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa

Adres strony internetowej: www.kancelariaultimatum.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00

Dział obsługi Klienta
605 448 944
Poniedziałek-Sobota: 0:00-0:00